İDDMİB'de başkan adayları Patronlardunyasi.com'a böyle poz verdi

İDDMİB'de başkan adayları Patronlardunyasi.com'a böyle poz verdi

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nde (İDDMİB) seçim yarışı hız kazanırken, rakipler aynı masada buluştu.

İDDMİB'de başkan adayları Patronlardunyasi.com'a böyle poz verdi
16px
24px
31.03.2022 14:11
ABONE OLgoogle

Alüminyum, bakır, döküm, ev ve mutfak eşyaları, kaynak, metal ambalaj, hırdavat, yapı malzemeleri olmak üzere 8 alt sektörü kapsayan İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nde (İDDMİB), seçim yarışı hız kazandı.

Nisan ayında yapılacak başkanlık seçimleri için İDDMİB Başkan Yardımcısı Çetin Tecdelioğlu ve İDDMİB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ayşegül Çapan resmen aday olduklarını açıklamıştı.

 İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) de sektörün bu başarısına katkı sağlayan ‘İhracatın Metalik Yıldızları’nı düzenlenen törenle ödüllendirdi. Tören Ruffles Oteli'nin balo salonunda görkemli bir şekilde yapıldı.   İhracatı rekora taşıyan ‘Metalik Yıldızlar’ ödüllerini aldı; işte ödül alanlar

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay'ın da hazır bulunduğu ödül töreninde rakipler Çetin Tecdelioğlu ve Ayşegül Çapan yanyana oturdu.

Gece boyunca Tecdelioğlu ve Çapan, ödül alanlar ihracatçılarla yakından ilgilenerek seçimler konusunda çalışmalar yürüttüler. Tecdelioğlu, Çapan'a dönerek, "En tehlikeli yayın" demesi dikkatlerden kaçmadı.

Gecenin ev sahipliğini İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki yaptı. TİM Başkanı İsmail Gülle de ödül törenine katılarak bir konuşma yaptı. Tahsin Öztiryaki'nin de adı TİM Başkanlığı için kulislerde geçiyor.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde