Hyundai'nin yerli ortağı Ali Kibar'dan kamu bankalarına tepki...

Hyundai'nin yerli ortağı Ali Kibar'dan kamu bankalarına tepki...

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, kamu bankalarının indirimli faiz kampanyasından Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota’yı çıkarmasını eleştirdi.

Hyundai'nin yerli ortağı Ali Kibar'dan kamu bankalarına tepki...
16px
24px
28.07.2020 11:17
ABONE OLgoogle

BloombergHT'ye konuşan Ali Kibar, alınan kararın piyasada oldukça anormal karşılandığını belirterek, “Kamu bankalarının fiyat kontrol mekanizmasının içinde olduğunu bilmiyorduk” dedi.

Son zamanlarda, dolar- euro çapraz kuru arasında euro lehine olan artışın, maliyetleri etkilediğini söyleyen Kibar, Türkiye’deki üreticiler olarak uluslararası finansal piyasalardaki değişimleri finansal olarak karşılayabilme kabiliyetlerinin olmadığını belirtti.  3 kamu bankası, 6 otomobil markasını kredi paketinden çıkardı: Gerekçe 'Zam yaptılar

Kibar, döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle, faaliyetlerine zarar ederek devam etmelerinin mümkün olmadığının altını çizdi.  Yedi ayda hangi otomobil ne kadar zamlandı?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde