Hülya Avşar'dan krize çözüm önerisi: Gerekirse simit yiyeceğiz

Hülya Avşar'dan krize çözüm önerisi: Gerekirse simit yiyeceğiz

Bir magazin muhabirinin sorusu üzerine "Gerekirse simit yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak" diyen Hülya Avşar, sosyal medyada tepki çekti.

Hülya Avşar'dan krize çözüm önerisi: Gerekirse simit yiyeceğiz
16px
24px
20.12.2021 13:54
ABONE OLgoogle

Halk derin yoksullukla mücadele ederken 'sanatçı' Hülya Avşar'ın 'gerekirse simit yenecek' sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Hülya Avşar'ın magazin muhabirlerinin 'ekonomi' sorusu üzerine, "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak" dedi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">December 20, 2021

AVŞAR DAHA ÖNCE DE "ZENGİNLİK KADAR KÖTÜ BİR ŞEY  YOK" DEMİŞTİ

Hülya Avşar'ın daha önce e zenginlik hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. Avşar'ın "Bu kadar zenginlik kadar insanın başına gelebilecek kötü bir şey olamaz. Bu nedir böyle, her şeyi alabilmek! Hayatta her şeye şüpheli gezersin. Sevgilin 'seni seviyorum' dese inanamazsın. Bir şeye özlem duymak gerek hayatta." sözlerine yorum yağmıştı.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde