Hollandalı banka Türkiye'den çıkıyor

Hollandalı banka Türkiye'den çıkıyor

Gıda ve tarım konusunda uzman olan Hollandalı Rabobank, Türkiye iştiraki Rabobank A.Ş.’nin satışı için Liberyum Danışmanlık ile hisse alım sözleşmesi imzaladı.

Hollandalı banka Türkiye'den çıkıyor
16px
24px
12.10.2022 11:07
ABONE OLgoogle

Hollanda merkezli Rabobank, Türkiye iştiraki Rabobank A.Ş.’nin paylarının tamamının satışı için Liberyum Danışmanlık ile hisse alım sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Anlaşmanın tamamlanması düzenleyici kuruluş onayına bağlı olacak.

BTCTrader olarak da bilinen Liberyum, kripto para borsası BtcTurk’un teknolojik altyapısını sağlıyor. Anlaşmanın finansal detayları açıklanmadı. Rabobank, 2013 yılında BDDK'dan 300 milyon dolar sermayeli banka kurmak için lisans almıştı.

Hollandalı çiftçiler kurmuştu

20. yüzyılın başlarında, Hollandalı çiftçilerin kurduğu küçük ölçekli tarım kooperatif bankalarının birleşmesiyle ortaya çıkan, yerel müşterilere adil ve güvenilir kredi temin eden Rabobank Grubu, dünya genelinde bankacılık ve finansal ürün hizmetleri veriyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde