Hisarcıklıoğlu: Sıkıntıların yaşandığının farkındayız

Hisarcıklıoğlu: Sıkıntıların yaşandığının farkındayız

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, salgın dönemini dünyada en az hasarla atlatan ülkenin Türkiye olduğunu anımsattı

Hisarcıklıoğlu: Sıkıntıların yaşandığının farkındayız
16px
24px
27.12.2022 16:57
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Sıkıntılarımız var mı, var. Bu sıkıntıların çözüm yeri de hükümettir. Bizler icra makamı değiliz, bunu iyi bileceğiz" dedi. 

Hisarcıklıoğlu, Gaziantep'te iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, girişimci ruhun bulunduğu Gaziantep'in ekonomideki gücünü birliktelikten aldığını söyledi.

"Bizler icra makamı değiliz"

Sıkıntıların yaşandığını ve bunların farkında olduklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Hükümetimize bu sıkıntılarımızı iletiyoruz. Sıkıntılarımız var mı, var. Bu sıkıntıların çözüm yeri de hükümettir. Bizler icra makamı değiliz, bunu iyi bileceğiz. Bizler üyelerimizin sıkıntılarını halkın iradesiyle seçilmiş olan kişilere dile getireceğiz. İcra yetkisi onların. Onlar da bizim taleplerimize mümkün olduğu sürece cevap veriyorlar."

Hisarcıklıoğlu, salgın dönemini dünyada en az hasarla atlatan ülkenin Türkiye olduğunu anımsattı.

Uluslararası iş dünyası örgütlerinin çoğunun yönetiminde bulunduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, "Gördüğüm manzara Atlantik'ten Pasifik'e kadar bu geniş coğrafyada en az hasarla atlatan iş dünyası biz olduk" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde