Hırsızlık sırasında 7 milyon peso sokaklara dağıldı

Hırsızlık sırasında 7 milyon peso sokaklara dağıldı

Arjantin'de bir soyguncunun soygun girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Para dolu çantaya gözünü diken hırsızlar çantayı almak isterken çantanın sahibi Juan Cruz'un direnişiyle karşılaştı. İkili arasındaki arbedede 7 milyon peso sokağa dağıldı.

Hırsızlık sırasında 7 milyon peso sokaklara dağıldı
16px
24px
01.04.2023 11:05
ABONE OLgoogle

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de başarısız bir soygun girişimi, para 'yağmuru' ile sonuçlandı. Soygun sırasında çantadaki 7 milyon peso sokağa saçıldı. Soyguncu hiçbir şey alamadı ama çanta sahibi 70 bin peso kaybetti.

Buenos Aires'in Belgrano semtinde hırsızlar gözünü bir sırt çantasına dikti. Çantanın sahibi Juan Cruz para yatırmak için bankaya gidiyordu.

Soyguncu çantayı arkadan almak istedi, para sahibi direndi ancak başarılı olamadı. Arbede anında 7 milyon peso sokağa dağıldı.

Olay esnasında sokaktan geçen insanlar etrafa saçılan paraları toplamaya çalıştı. Soyguncu hiçbir şey alamadı ama çanta sahibi 70 bin peso kaybetti.

Çantanın sahibi Juan Cruz bu miktarın kendisine yardım etmeyi teklif eden kişiler tarafından çalındığını düşünüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde