Hayatını kaybeden Fidan Gezgin, Eczacıbaşı Holding'de çalışıyormuş

Hayatını kaybeden Fidan Gezgin, Eczacıbaşı Holding'de çalışıyormuş

İzmir depreminden 91 saat sonra bu sabah enkaz altından kurtarılan Ayda Gezgin'in annesi Fidan Gezgin’in cesedine ulaşıldı.

Hayatını kaybeden Fidan Gezgin, Eczacıbaşı Holding'de çalışıyormuş
16px
24px
03.11.2020 14:48
ABONE OLgoogle

Bu sabah Ayda Gezgin’in sağ olarak kurtarılmasının ardından gözler anne Fidan Gezgin’e çevrilmişti.

Ancak kurtarma ekipleri Ayda’nın annesi Fidan Gezgin’in enkaz altından cesedini çıkardı. 

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, hayatını kaybeden Fidan Gezgin'in VitrA İzmir Mağaza Müdürü olduğunu açıkladı.

Eczacıbaşı, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

Bir kere daha anladık ki umut en büyük hazinemiz… VitrA İzmir Mağaza Müdürümüz Fidan Gezgin ve üç yaşındaki kızı Ayda Gezgin, 30 Ekim’de meydana gelen İzmir depreminde dört gece enkaz altındaydı. Umutlu bekleyişin ardından Ayda, 91. saatte mucizevi bir şekilde kurtarıldı. Annesi Fidan Gezgin’i ise kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Umudumuzu canlı tutan tüm arama kurtarma ekiplerine Ayda’yı bize geri getirdikleri için sonsuz teşekkür ederiz.

Fidan Gezgin’e Allah’tan rahmet, ailesine tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Eczacıbaşı Topluluğu olarak Ayda’nın ve kardeşi Atakan’ın her zaman yanında olacağız.

Ülkemizin böyle bir felaketi bir daha yaşamamasını diliyor, depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Eczacıbaşı Topluluğu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde