Hava karardı! Meteoroloji İstanbul için saat verdi

Hava karardı! Meteoroloji İstanbul için saat verdi

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzeyi serin ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıklar 2 ila 4 derece düşerken, öğle saatlerinden sonra Marmara ve Karadeniz Bölgesi'nde yağmurun etkisini göstereceği tahmin ediliyor

Hava karardı! Meteoroloji İstanbul için saat verdi
16px
24px
20.09.2019 09:07
ABONE OLgoogle

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

?Hava sıcaklığının Kuzey ve İç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif, Marmara Bölgesi ile sabah saatlerinden sonra yurt genelinde orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

SAAT 12:00 - 18:00 ARASI YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bu sabah 06.00 ile yarın saat 06.00 arasında yurdun kuzey kesimlerinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Saat 12.00 – 18.00 arasında ise yağışların özellikle İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde etkili olması tahmin ediliyor.

KİMYASAL YAĞMUR VAR MI?

Tuzla’da bir kimya fabrikasında çıkan yangın, bugün ve hafta sonu beklenen yağmur için tehlike yarattı. Yangın esnasında yağmur olmamasını bir avantaj olarak nitelendiren Meteoroloji Mühendisi Güven Özdemir, “Kimyasal partiküller rüzgar ile birlikte dağıldı. Yağışa büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde