Hasan Şaş sordu, Fatih Terim sessiz kaldı; istifa böyle geldi!

Hasan Şaş sordu, Fatih Terim sessiz kaldı; istifa böyle geldi!

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim'in ekibinden istifa eden Hasan Şaş olayının yankıları sürüyor.

Hasan Şaş sordu, Fatih Terim sessiz kaldı; istifa böyle geldi!
16px
24px
13.05.2020 06:55
ABONE OLgoogle

Terim, Şaş ve Ümit Davala arasındaki gerginliğin, kulübün medya sorumlusu Hande Sümertaş'ın görevine son verilmesine dayandığı iddia edildi.

Sözcü'nün haberine göre; Fatih Terim'in, medya sorumlusu Hande Sümertaş'ın ardından Şaş ve Davala'yla da çalışmak istemediğini söylediği ileri sürülmüştü. Şaş, bu duyumlar üzerine önceki gün Florya'da yapılan idman öncesi Terim'in yanına gitti. Fatih Terim koronadan yatarken kızı Buse, reklam paylaşımı için 40 Bin Dolar mı aldı?

Fatih Terim sessiz kaldı

Yardımcı antrenör Hasan Şaş, "Hocam basında yazılan ve kulağıma gelen duyumlar doğru mu?" diye soru yöneltti. Fatih Terim, sessiz kalmayı tercih edince Hasan Şaş, istifa etmeyi kafasına koydu. Galatasaray'da Hasan Şaş'dan şok istifa

Ümit Davala da ayrılacak

Öğlen saatlerinde sosyal medya hesabından kendi isteğiyle görevi bıraktığını açıklayan deneyimli antrenörün ayrılığı, kulübün resmi açıklamasıyla kesinleşti. Bu durumdan çok rahatsız olan Ümit Davala'yla da yolların ayrılması an meselesi.

Şaş, Denizlispor maçındaki saldırı sonrası yönetimin sessiz kalmasıyla istifa etmişti. Ancak Terim'in kendisine destek vermesiyle görev geri dönmüştü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde