Hapis cezası almıştı! Hamdi Akın'dan suç duyurusu

Hapis cezası almıştı! Hamdi Akın'dan suç duyurusu

İş adamı Hamdi Akın, kendisinin sosyal medya hesabını ele geçiren kadın hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hapis cezası almıştı! Hamdi Akın'dan suç duyurusu
16px
24px
11.08.2020 05:01
ABONE OLgoogle

Şikayeti sonrası Meral Ç. adlı kadın hakkında soruşturma başlatıldı. Meral Ç.’nin daha önce de Akın’a tehdit mesajları attığı için 8 ay hapse çarptırıldığı ortaya çıktı

Ünlü iş adamına ait sosyal medya hesabını ele geçiren Meral Ç. isimli kadın, Akın adına paylaşımlarda bulununca adliyelik oldu.

SAHTE HESAP AÇTI

Akın tarafından savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde, Meral Ç.'nin Instagram'da sahte hesaplar açarak kendisi hakkında bilgiler paylaştığı belirtildi.

Dilekçede ailesine ait gizli bilgilerin de Meral Ç. tarafından paylaşıldığı ifade edilirken, kızının hamile olduğunun da yine şüpheli tarafından kamuoyuna duyurularak haber olmasına neden olduğu anlatıldı. Meral Ç. hakkında soruşturma başlatıldı.

Meral Ç., isimli kadın geçtiğimiz yıllarda da Akın'ın şahsi telefonuna mesajlar gönderdiği için Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandı. Genç kadın, 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Atakan Irmak/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde