Hangi patron, 'Artık ev sahibi olmayacağım' diyerek 7 evini satışa çıkardı?

Hangi patron, 'Artık ev sahibi olmayacağım' diyerek 7 evini satışa çıkardı?

Forbes verilerine göre 38 milyar dolarlık servete sahip olan ünlü iş insanı evlerini satıyor.

Hangi patron, 'Artık ev sahibi olmayacağım' diyerek 7 evini satışa çıkardı?
16px
24px
15.05.2020 16:06
ABONE OLgoogle

Tesla'nın kurucusu Elon Musk, iki hafta önce 39,5 milyon dolarlık iki evinden sonra şimdi de toplam değeri 97,5 milyon dolar olan beş evini satışa çıkardı. Musk, "Artık ev sahibi olmayacağım" derken, satışların nedeninin ekonomik olmadığını belirtti.

Elon Musk, toplam değeri 97,5 milyon dolar olan California'daki beş evini daha satışa çıkardı. Teknolojinin dahi milyarderi iki hafta önce Bel Air bölgesinde toplam değeri 39,5 milyon dolar olan iki evini satışa çıkarmıştı.

"ARTIK EV SAHİBİ OLMAYACAĞIM"

Forbes verilerine göre 38 milyar dolarlık servete sahip olan Musk, 1 Mayıs'ta attığı tweet serisinde hemen hemen tüm 'fiziksel varlığını' satmayı amaçladığını belirtmişti. Ünlü milyarder, "Ev sahibi olmayacağım" mesajının ardından Bel Air'deki mülklerini satışa çıkarmıştı.

Çarşamba günü beş evini daha satışa çıkaran Musk'ın Los Angeles'taki dört evine, Zillow adlı gayrimenkul satış şirketi 62,5 milyon dolarlık fiyat biçti. Hillsborough'daki beşinci ev için ise 35 milyon dolar istendi.

"SATIŞIN NEDENİ EKONOMİK DEĞİL"

Musk, sosyal medya paylaşımında evlerinin satışının ekonomik gerekçelerle olmadığını belirtti.

Ancak ne için sattığını tam olarak açıklamadı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde