Hangi belediye başkanı alkollüyken bir araca çarparak kaçtı?

Hangi belediye başkanı alkollüyken bir araca çarparak kaçtı?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç gizemli bir bayanla alkol aldıktan sonra seyir halindeyken bir araca çarparak kaçtı.

Hangi belediye başkanı alkollüyken bir araca çarparak kaçtı?
16px
24px
03.04.2021 09:17
ABONE OLgoogle

Ali Kılıç alkollü olarak araca çarpıp kaçtıktan sonra Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Umut Polat kaza yerine gelerek olayı kapatmak istedi.

Umut Polat, alkolü bir şekilde araç kullanan Ali Kılıç’ın çarptığı araç sahibinin tüm zararlarını karşılamayı teklif etti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kazadan sonra Özel Kalem Müdürü Umut Polat’ın getirdiği yine Maltepe Belediyesi’ne alt bir başka araçla alkollü bir şekilde yine aracı kendisi kullanarak olay yerinden kaçtı.

Ali Kılıç’ın çarpma anı, olay yerinden kaçma anı ve Özel Kalem Müdürü Umut Polat’ın olayı kapatma anları kazazede tarafından görüntülendi.

"BİZİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORLAR PARA VERELİM DİYORLAR"

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın alkollü şekilde ilerlerken bir kadının kullandığı otomobile çarptığı ileri sürüldü.

Olay sonrası çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, Kılıç'ın kazanın hemen ardından olay yerine Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Umut Polat'ı göndererek olayı kapatmaya çalıştığı öne sürüldü.

Bir diğer videoda ise kazazede kadın, görüntü çekerken o iddiaları şu sözlerle dile getiriyor:

"Merhaba şu an bu görmüş olduğunuz araç Maltepe Belediye başkanının aracı ve kendisi kullanıyordu bu aracı. Full alkollüydü bize geldi çarptı aracımın şu şekilde. Ve kalemini gönderdi bize ikna etmeye çalışıyor. Medyaya vermeyin diye ısrar ediyor. Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Burası Bağdat Caddesi'ne giden bir yol. Hemen kaçtılar zaten. Korkudan sesim titriyor. Bizi ikna etmeye çalışıyorlar para verelim  rüşvet verelim diyorlar. Kesinlikle kabul etmiyoruz. Kanun var, kaçamazsın sen"

Bu arada kazanın geçtiğimiz aylarda meydana geldiği kaydedilirken kadının ise iki gün önce polise başvurduğu, polisin ise adliyeye yönlendirdiği ifade edildi.

Kaynak: Şehr-i İstanbul

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Maltepe Belediyesi’nden ise olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Sosyal medya hesaplarında bir personelimizin karıştığı trafik kazası üzerinden ortaya atılan iddialar tamamen gerçek dışı ve maksatlıdır” denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

* Basın ve yayın müdürlüğümüzde görevli olan N.E.A adlı personelimizin ihmali sonucu gerçekleşen trafik kazası geçtiğimiz yıl gerçekleşmiş olup yakın zamanla hiçbir bağı bulunmamaktadır.

* Kurumumuzun yönetim kadrosunun olağan toplantısında görevli olan N.E.A adlı personelimiz, toplantının ardından belediye başkanımızın şoförünün sağlık sorunları nedeniyle izinli olması nedeniyle sürücü olarak eşlik etmiştir.

* Seyir hali sırasında dikkatsizliğinin neden olduğu kazaya neden olmuş ve toplantı yerine yakın olması nedeniyle özel kalem müdürümüz ve başkan yardımcılarımız tarafından ziyaret edilmiştir.

* Kazanın tutanak altına alınmama talebi, aracının değer kaybetme riski göz önünde bulundurularak bizzat kaza mağduru tarafından personelimize teklif edilmiştir.

* Personelimiz tarafından resmi olarak yapılan ödeme dekontu tarafımızda mevcuttur.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde