Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in boşanma detayları ortaya çıktı...

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in boşanma detayları ortaya çıktı...

Yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı eşi Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in evliliği 10 dakikada bitti. Boşanma detayları da ortaya çıktı.

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in boşanma detayları ortaya çıktı...
16px
24px
19.03.2022 11:44
ABONE OLgoogle

2014 yılında Roma'da evlenen Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in evliliği son dönemde çatırdamaya başladı. Fikir uyuşmazlığı yaşayan ünlü çiftten Hamdi Alkan, avukatı aracılığı ile mahkemeye başvurdu.

Alkan, 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle' anlaşmalı boşanma davası açtı. 8 yıllık evlilik geçtiğimiz gün görülen davada 10 dakikada bitti. Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı! ‘Çok didiştik, çok barıştık’

NEW YORT'TA EV VE LÜKS OTOMOBİL

Mahkeme, Hamdi Alkan'ın New York'taki ev ile lüks bir otomobilin Görgüzel'e verilmesine karar verdi. Taraflar birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadı.

Görgüzel'e destek için gelen arkadaşları mahkeme salonu önünde duruşmanın bitmesini bekledi. Selen Görgüzel, duruşma salonundan ilk çıkan isim oldu. Selen Görgüzel, gözyaşlarına hakim olamadı. Hamdi Alkan, ağladığını gördüğü eski eşinin yanına giderek, bir süre konuştu.

Boşanma davasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Selen Görgüzel, şu ifadelere yer verdi:

"9 yıl beraber ağlayıp, beraber güldük... Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik... Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Mutluluk daima seninle olsun."

Hamdi Alkan da bu Görgüzel'in paylaşımına kendi sayfasında yer verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde