Hamdi Akın sırrını açıkladı: Patron olarak cebimden 500 Milyon TL para koydum

Hamdi Akın sırrını açıkladı: Patron olarak cebimden 500 Milyon TL para koydum

Akfen GYO’nun hisselerindeki artışa yönelik yöneltilen bir soruya Akın, ”Hamdi Akın olarak cebimden 500 milyon TL sermaye koydum" karşılığını verdi.

Hamdi Akın sırrını açıkladı: Patron olarak cebimden 500 Milyon TL para koydum
16px
24px
20.09.2021 13:26
ABONE OLgoogle

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Ekotürk’te Yönetim Katı programında Melis Kobal’ın konuğu oldu.

Akın, pandeminin kendileri için bir fırsat olduğunu söyledi.

Akın, Yenilenebilir enerji artık çok önemli, iklım degişikliği ve yenilenebilir enerji birinci plana geldi. Yenilenebilir enerji olarak önümüzdekı yıllar ıçın halka arz planımız, halka arzın ardından elde ettiğimiz sermaye ile yeni yatırımlar ile sektörün bu anlamda büyümesi desteklenmiş olacak

Projelerimiz iyi gidiyor, borçlarımızı düşürdük, Akfen GYO için tedbirlerimizi aldık, yeni yatırımlarımızı sermaye artırımı şeklinde koyduk, borçlarımızı düşürdük ve ödenebilecek hale getirdik.” dedi.

”Cebimden 500 milyon TL sermaye koydum”

Akfen GYO’nun hisselerindeki yüzde 388'lik artışa artışa yönelik yöneltilen bir soruya Akın, ”Hamdi Akın olarak cebimden 500 milyon TL sermaye koydum. Bodrum Loft ve yurt projelerini içine aldık. Borçlarımızı düşürdük. Patron olarak cebimden 500 milyon TL koyduk. Sırrı bu" diye konuştu. 

Bundan sonra da çok ciddi yatırımları olacağını söyleyen Akın, "İstanbul Sögütlüçesme istasyonunun rehabilitasyonu gerçekleştireceğiz.Yeni modeller ve modellemeler yapmaktayız, Bodrum’daki otel projemizi çok yeni bir model ile sunduk, çok da rağbet gördü.” şeklinde cevap verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde