Hamdi Akın'ın sergisine geç kalan Oktay Kaynarca tabloyu kaptırdı

Hamdi Akın'ın sergisine geç kalan Oktay Kaynarca tabloyu kaptırdı

Akfen Holding'in sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliştirdiği sanat alanı Loft Art, ikinci sergisi 'Symbio'yu Nisbetiye On'daki mekanında sanat tutkunları ile buluşturdu.

Hamdi Akın'ın sergisine geç kalan Oktay Kaynarca tabloyu kaptırdı
16px
24px
28.02.2022 11:48
ABONE OLgoogle

15 bağımsız sanatçının tuval, heykel, enstalasyon ve video eserlerinden oluşan çağdaş sanat sergisinde, dijital çağda insan ve makinenin ortak yaşamını irdeleyen yeni bir kavram ortaya koyuluyor.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine, sanatçı, koleksiyoner ve sanat tutkunu ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

Sergiye Erol Tabanca, Oğuz Satıcı, Murat Aksu, Erol Aksoy, Oktay Kaynarca gibi iş ve sanat dünyasından seçkin davetliler katıldı. Serginin açılışına biraz geç kalan Kaynarca, en gözde tablonun satıldığını duyunca üzüldü. İşte Patronlardunyasi'nin çektiği o görüntüler...

 

 

Sergide 15 bağımsız sanatçının eserleri yer alacak

Symbio sergisinde Ahmet Rüstem Ekici, Ali Topaloğlu, Arda Büyük, Ayşegül Altunok, Burak Çizer, Burcu Filiz, Engin Arer x Berkay Buğdan, Hamza Kırbaş, Levent Oyluçtarhan, Oğulcan Arslan, Özgür Ballı, Özkan Arslan, Reach Geblo, Sibel Niksarlı ve Şafak Yükseler olmak üzere 15 bağımsız sanatçının eserleri yer alacak.

Sanat alanında satışı gerçekleştirilen eserler, Akfen Holding'in kadın, genç ve çocukları merkezine alarak ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) çalışmalarına da kaynak olacak.

TİKAV Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Akın'ın sorumluluğunda olacak Loft Art alanının sanat direktörlüğünü de Ayşe Jaber üstleniyor.

2020 yılında yapımını tamamladığı modern köyü projesi Bodrum Loft projesinde çokça ses getiren Bodrum Loft'ta Sanat ile Sculptville sergilerini gerçekleştiren Akfen Holding, İstanbul Levent'teki Nisbetiye On adresinde Loft Art isimli sanat alanı açmış ve ilk sergi Humano sanatseverler tarafından ilgi görmüştü.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde