Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya ifade verdi

Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya ifade verdi

Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'e toplanan bağışlarla alakalı olarak dolandırıcılık suçlamalarında bulunarak hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Deniz Akkaya, "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya ifade verdi
16px
24px
26.05.2023 14:23
ABONE OLgoogle

Sanatçı ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, derneğin güvenilirliğini sorgulayan ve Levent'i insanları dolandırmakla suçlayan eski manken ve sunucu Deniz Akkaya ifade verdi.

Haluk Levent'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Deniz Akkaya, bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Basın Suçları Soruşturma Bürosunda şüpheli olarak ifade veren Akkaya, suçlamaları kabul etmedi.

Hakkında "hakaret", "Tehdit", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik", "halkı yanıltıcı bilgi yayma" ve "iftira" suçlarından şikayette bulunulduğunu belirten Akkaya, sosyal medya hesaplarının kendisine ait olduğunu belirterek "Bu suçları işlemedim.Bu paylaşımların bir bölümünü kötü niyetle keserek ve benim yaptığım paylaşım ların anlamını bozarak algı yaratmaya çalışmışlardır" dedi.

"HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM"

İfadesinin ardından adliye önündeki meydanda basın açıklaması yapan Akkaya, "Bu konunun herhangi siyasi bir konuyla yakından uzaktan ilgisi olmadığını belirtmek istiyorum. Beni siyasi görüşümün karşısında olan da, yanında olan da bu konuyla ilgili çok enteresan haberler yaptı. Bu konuyu herkes biliyor. Sanat dünyasında herkes bu konuyu konuşuyor. İş adamları bu konuyu konuşuyor, Kıbrıs kumarhanelerinde zaten dilden dile yayılmış. Hiç pişman değilim. Ama ülkemizde 'Adam sendecilik, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' konsepti içerisinde. Bunu benden başka kimse söylemezdi" dedi.

Dolandırıcılığın siyasi kimliği olmadığını ifade eden Akkaya, mağdurlar arasında 125 bin dolarını kaptıran çok popüler bir oyuncu olduğunu ve kendisi bunu yazınca tahsilat yapıldığını iddia etti.

patronlardunyasi.com

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde