Haluk Levent: Paralarınız benim namusum, kimseye veremem

Haluk Levent: Paralarınız benim namusum, kimseye veremem

Yaptığı yardımlarla hedef gösterilen Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, bugün bir açıklama yapacağını duyurmuştu.

Haluk Levent: Paralarınız benim namusum, kimseye veremem
16px
24px
16.02.2023 19:15
ABONE OLgoogle

Levent, spekülasyonların artmaması adına 22.00'de yapmayı planladığı açıklamayı öne çekti. Ahbap'a yapılan bağışları hiçbir kuruluşa teslim etmeyeceğinin altını çizen Levent, asıl yapmak istediği açıklamanın bazı kişilerin Ahbap faaliyetlerini sekteye uğratmaya çalışması olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yaptığı yardımlarla gündeme gelen Ahbap'ın kurucusu sanatçı Haluk Levent, bugün açıklama yapacağını duyurdu. Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım" ifadelerini kullandı.

Levent bugün 18.24'te attığı tweette ise spekülasyonların artmaması adına açıklamayı daha önce yapma kararı aldığını, "Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay’a ya da Afad a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim" sözleriyle belirtti.

'Paranız benim namusum!'

Paylaşımın devamında Levent Ahbap'a yapılan bağışların güvende olduğunu, "Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüz binlerce insan evsiz donuyor. İlk iş toki ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!" ifadeleriyle vurguladı.

'Çalışmamızı aksatmaya çalışan işgüzarlar oldu'

Levent asıl yapmak istediği açıklamayı ise şu sözlerle dile getirdi:

"Açıklayacağım konu şuydu: Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap Faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağ olsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde