Haluk Bayraktar’dan anlamlı destek

Haluk Bayraktar’dan anlamlı destek

Gece yarısında yayınlanan kararname ile birlikte Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan getirildi. BAYKAR Teknoloji'nin Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Twitter hesabından Erkan'a destek mesajında bulundu. Bayraktar, "İlk kadın başkan olan Hafize Gaye Erkan'a görevinde başarılar dilerim" dedi.

Haluk Bayraktar’dan anlamlı destek
16px
24px
09.06.2023 18:53
ABONE OLgoogle

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’in getirilmesinin ardından Merkez Bankası Başkanı da bir süredir ismi kulislerde geçen Hafize Gaye Erkan oldu. Gece yarısı Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile birlikte Gaye Erkan resmen Merkez Bankası’nın ilk kadın başkanı oldu.

Gaye Erkan’a çeşitli isimlerden “iyi dilek” ve başarı mesajları gelirken bir destek mesajı da BAYKAR Teknoloji’nin Genel Müdürü Haluk Bayraktar’dan geldi.

Twitter hesabından bir mesaj yayınlayan Bayraktar, “Oldukça başarılı bir eğitim ve iş hayatı geçmişi bulunan ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan ilk kadın başkan olan Sayın Hafize Gaye Erkan'a yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.

Bayraktar’ın paylaşımının devamında ise şu ifadeler yer aldı:

“Bugüne kadar hem şahsi hem de yöneticisi olduğum firmamızdan bir kuruş dahi kredi kullanmamış bir vatandaş olarak yeni dönem için en büyük temennim, Türk Lirası'nın değerinin bayrağımızdaki ay-yıldız gibi yüksekte yer almasıdır.

Kısa, orta ve uzun vade için yapacakları çalışmalarla sosyal adaleti bozan bir olgu olan enflasyonla mücadelede de başarılı olacaklarına inanıyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde