Halk TV'nin başına 'Bozkurt' geldi

Halk TV'nin başına 'Bozkurt' geldi

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker geçtiğimiz günlerde kanal ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Halk TV'nin başına 'Bozkurt' geldi
16px
24px
20.12.2019 14:23
ABONE OLgoogle

Fox TV eski Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt, Halk TV genel yayın yönetmeni oldu.

Konuyla ilgili konuşan Halk TV’nin yeni Genel Yayın Yönetmeni Sedat Bozkurt, “Halk TV’nin çizgisi ve izleyici kitlesi belli. Benim de habercilik kriterlerim belli. Habercilik yapacağız” dedi.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker’in istifasının ardında, kanal yeni bir yapılanmaya gitti. Halk TV’nin yeni yayın yönetmeni Sedat Bozkurt, daha önce Fox TV Ankara Temsilcisi olarak görev yapmıştı.

31 Mart seçimleri sonrasında eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın yönetime gelmesinin ardından 2 Mayıs 2019’da Şaban Sevinç de genel yayın yönetmenliği görevinden istifa etmişti. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker istifa etti

1 Nisan sabahı Halk TV’den birçok gazetecinin işten atılması nedeniyle istifa eden Şaban Sevinç’in yerine Serhan Asker Halk TV Genel Yayın Yönetmeni olmuştu. Asker ise 16 Aralık 2019 tarihinde istifa ederek kanal ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

SEDAT BOZKURT KİMDİR

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Sedat Bozkurt, Günaydın, ANKA Haber Ajansı, Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl, TV8’de çalıştı.

Bir süre ATV Ankara Haber Müdürlüğü yaptı. Birgün Gazetesi’nde ardından da İlnur Çevik’in sahibi olduğu The New Anatolian’da çalışan Sedat Bozkurt, 2007 – 2018 yılları arasında FOX TV’nin Ankara Temsilcisi olarak görev yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde