Halis Toprak nerede bulundu?

Halis Toprak nerede bulundu?

Halis Toprak'ın kızı Aynur Toprak, babasının hayatından endişe ettiğini belirterek karakola başvurmuştu. Halis Ağa nerede bulundu?

Halis Toprak nerede bulundu?
16px
24px
27.05.2014 12:45
ABONE OLgoogle
Halis Toprak'ın kızı Aynur Doğan'ın 15 gün önce polise babasının kardeşi Ahmet Toprak tarafından yanından alınarak hastaneye diye götürdüğünü bu saatten sonra kendisinden haber alamadığı için polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Aynur Doğan, Ahmet Toprak ile babasının yardımcıları E.Ü., S.K. ve Z.K.'den şikâyetçi olmuştu. Savcılık, yapılan şikâyet üzerine olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Olayı inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri başvurudan bir gün sonra Halis Toprak'ı tedavi için gittiği özel hastanede buldu.

Yatarak tedavisine devam edilen Toprak ile görüşen polis ekipleri tutanakla durumu savcılğa bildirdi.

İşadamı Halis Toprak kendi rızası ile tedavisinin yapıldığı hastaneye geldiğini beyan ettiği öğrenildi.

TOPRAK HOLDİNG'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Toprak Holding basında yer alan haberler üzerine bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:
 
"Bugunku gazetelerde Halis Toprak'in kayip olduguna dair haberler yer almistir. Halis Toprak'in 10 cocugundan 2'si olan Aynur Toprak ve Aysel Duruk'un savciliga yaptigi sikayet uzerine, Istanbul Asayis Subesi Kayip Burosu'ndan gelen polisler bizzat Halis Toprak'in 5 Mayis 2014 tarihinde ifadesini alip, kayip olmadigina dair tutanak tutmuslardir.
 
Aynur Toprak ve Aysel Duruk, daha oncede bircok defa Halis Toprak'in akli melekelerini yitirdigini iddia ederek vesayet altina alinmasi talebiyle dava acmis, 2010 yilinda Bakirkoy Hastanesi, 2013 yilinda da Adli Tip Kurumu tarafindan Halis Toprak'in akil sagliginin yerinde olduguna dair verilen raporlar sonucunda, actiklari bircok dava yuce Turk yargisi tarafindan reddedilmistir.
 
Kamuoyunun bilgilerine saygiyla arz ederiz."
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde