Hakan Fidan'dan Hatay'a önemli ziyaret

Hakan Fidan'dan Hatay'a önemli ziyaret

MİT Başkanı Fidan'ın depremden sonra Hatay'a yaptığı ziyarette öne çıkan başlığın, 'kentin sakinlerinin evlerine geri dönmelerini sağlamak' olduğu belirtildi.

Hakan Fidan'dan Hatay'a önemli ziyaret
16px
24px
24.02.2023 11:42
ABONE OLgoogle

Üç depremle derinden sarsılan Hatay'da üç binadan biri kullanılamaz hale geldi. Kente depremin ikinci haftasında Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan tarafından bir ziyaret gerçekleştirildiği öğrenildi.

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Fidan'ın "sessiz" ziyaretini "proje, Hataylıları stratejik önemi olan Hatay'da tutmak" sözleriyle aktardı. 

Hakan Fidan'ın "bölgenin ileri gelenleri" ve milletvekilleriyle görüşmeler yaptığını belirten Babacan, görüşmelerin içeriğini şöyle anlattı: 

"Konu her ne kadar Hatay'ın imarı ve yeniden ayağa kaldırılması olsa da öğrendiğimize göre, şehrin ileri gelenleriyle kendin yeniden canlandırılması, gidenlerin yeniden evlerine ve topraklarına dönmesi konuşulmuş." 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde