Hakan Ateş, Ankara-İstanbul-Bodrum hattında mekik dokuyarak mührü kaldırttı

Hakan Ateş, Ankara-İstanbul-Bodrum hattında mekik dokuyarak mührü kaldırttı

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Ankara-İstanbul-Bodrum hattında adeta mekik dokuyarak Deniz GYO’nun sorunlarını çözmüş

Hakan Ateş, Ankara-İstanbul-Bodrum hattında mekik dokuyarak mührü kaldırttı
16px
24px
07.02.2020 15:49
ABONE OLgoogle

Bodrum’dan bir kulis daha aktaralım. Geçen yıl ağustos ayı sonunda Bodrum’dan bir haber gelmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bodrum koylarındaki inşaatları inceledi. 1611 konut ve dört otel projesi yapan sekiz şantiye imara aykırılıkları nedeniyle mühürlendi. İmara aykırı bölümler için firmalara süreler verildi.

Projesi mühürlenenler içinde ünlü şirketler bulunuyordu. Akfen Holding'e ait Bodrum Loft projesi, Nef’in Reserve Gölköy projesi, Rüzgar Group'a ait Rüzgâr Point projesi ve Perataş İnşaat'ın Pera Bodrum Evleri bunlar arasındaydı.

Besa İnşaat, Deniz GYO, Ant Yapı ve Mesa’nın projeleri de mühürlenmişti. Öğrendiğimize göre, sorunlar çözülmeye başlamış. İlk sorununu çözen şirket Deniz GYO olmuş.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Ankara-İstanbul-Bodrum hattında adeta mekik dokuyarak Deniz GYO’nun sorunlarını çözmüş ve inşaat yeniden başlamış.

Öğrendiğimize göre Ant Yapı ve Mesa da sorunlarını halletmişler ve inşaatlar tekrar başlamış. Diğer şirketler de sorunları çözmek için yoğun bir çalışma içindeymiş…

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde