Hadi Özışık açıkladı: Süleyman Özışık mesleği bıraktı

Hadi Özışık açıkladı: Süleyman Özışık mesleği bıraktı

Hadi Özışık, Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Süleyman Özışık’ın mesleğini bıraktığını açıkladı.

Hadi Özışık açıkladı: Süleyman Özışık mesleği bıraktı
16px
24px
20.08.2021 18:17
ABONE OLgoogle

İnternethaber haber sitesinin kurucusu Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık'ın nerede olduğuna dair açıklama yaptı.

Uzun zamandır ekranlara çıkmayan Süleyman Özışık hakkında kendisine sık sık "Süleyman Özışık nerede?" sorusunun yöneltildiğini belirten Hadi Özışık, "Hep bana soruyorsunuz 'Süleyman Özışık nerede?' diye. Ben size söyleyeyim nerede olduğunu; Süleyman Özışık mesleğini bıraktı kardeşim. Biliyor musunuz, en zor zamanlarda savunduğu ve uğrunda herkesin hedefi haline gelen Süleyman Özışık, Sedat Peker gündeme getirdi diye herkes arkasını ona döndü ve bir tek kişi, 'Kardeş sen bize lazımsın demedi" ifadesini kullandı.

Süleyman Özışık'a "Geç ekranın karşısına konuş" dediğini de belirten Hadi Özışık sözlerine şöyle devam etti:

"Bana tepki gösterdi 'Ağabey, dedi; Ben ne konuşayım ya! Ben bir davaya gönül vermişim... Ben kendimi ortaya koymuşum, bu sol cenahtaki kesimin bana saldırı sebebi bu... Peki kim var şu anda yanımda, dedi."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde