Haciz geldi, peri masalı bitti! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor

Haciz geldi, peri masalı bitti! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor

45 yaşındaki eski manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ile 3 yıl önce Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düşünle hayatını birleştirdiği 41 yaşındaki iş insanı Uğur Akkuş boşanma kararı aldı. İşte boşanma kararının sebebi...

Haciz geldi, peri masalı bitti! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor
16px
24px
18.03.2022 11:25
ABONE OLgoogle

Son günlerde evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Ebru Şallı flaş bir hamlede bulundu. Şallı, 2019 yılında evlendikten hemen sonra sosyal meydada 'Akkuş' olarak değiştirdiği soyadını sildi. Eşiyle birlikte olan tüm fotoğraf karelerini ise kaldırdı. İ   

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çiftinden kötü haber geldi. İki yıllık birlikteliğin ardından 2019 yılında Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlenen ve sık sık tatile çıkıp mutluluklarıyla parmak ısırtan ikili boşanma kararı aldı. Mutlu bir evilik sürdüren çiftin arası eve gelen hacizler yüzünden son dönemde açıldı. Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında 12 Milyon Dolarlık dolandırıcılık iddiası!

Superhaber.TV'nin haberine göre 2011 yılında Kuveytli yatırımcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürülmüştü.

Akkuş'un 30 milyon dolarlık bir vurgun yaptığı ve bu nedenle evi ile ofisine haciz gittiği iddia edilmişti. Maddi zorluklar yaşamasına rağmen uzun zamandır eşinin yanında olan Şallı’nın, artık boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Uğur Akkuş hakkında 20 Milyon Dolarlık vurgun iddiası!

UĞUR AKKUŞ'U SİLDİ

Evlenir evlenmez aktif olarak kullandığı ve 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından soyadını 'Akkuş' olarak değiştiren Şallı, boşanma kararının ardından eşinin soyadını kaldırdı. Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş işe olan tüm karelerini de kaldırdı.

HACİZ MEMURLARI HARUN TAN’IN EVİNE KADAR GİTTİ!

2. Sayfa’nın haberine göre, Şallı’nın eve gelen hacizlerden artık sıkıldığı hatta memurların eski eşi Harun Tan’ın evine kadar gitmesinin bardağı taşıran son damla olduğu iddia edildi. Borçlardan canı sıkılan eski mankenin, eşinden boşanmaya kararlı olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takılan Uğur Akkuş kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialar karşısında şunları söylemişti: ''Bu konu ile ilgilili hiç konuşmadım. Çünkü aslı astarı olmayan şeyler. Onlar doğru değil, son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil. Ben de şaşırıyorum artık''  Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a dolandırıcılıktan hapis cezası!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde