HDP'li Garo Paylan'dan Ağıralioğlu'na tepki

HDP'li Garo Paylan'dan Ağıralioğlu'na tepki

HDP'li Garo Paylan, İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'una yönelik açıklamalarını eleştirdi. Paylan, "Kullanmak istemediğim sıfatları kullanabilirim. Ama dilimizi ısırıyoruz" dedi.

HDP'li Garo Paylan'dan Ağıralioğlu'na tepki
16px
24px
24.03.2023 19:23
ABONE OLgoogle

HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun dün gerçekleştirdiği basın toplantısındaki açıklamalarını eleştirdi. Paylan, "Kullanmak istemediğim sıfatları kullanabilirim. Ama dilimizi ısırıyoruz" dedi.

HDP'li Paylan, İyi Partili Ağıralioğlu'nun Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert açıklamalarını değerlendirdi.

Paylan, “Ben de ona karşı inanın bir araba laf söyleyebilirim. Şu anda kullanmak istemediğim sıfatları kullanabilirim. Ama dilimizi ısırıyoruz. Kullanmıyoruz. Niye? Çünkü onun da seçmenleri var ve onun seçmenleri de değişim talebi içindeler" dedi.

AĞIRALİOĞLU NE DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de basın açıklaması yapan Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına ve Altılı Masa’da adayı belirleme yöntemine karşı olduğunu söyledi. "Cumhurbaşkanlığı makamını bölücülüğün pazarlık masasına gelmesine sebep olacak şekilde yönetti" ifadeleriyle HDP'ye yüklenen Ağıralioğlu, "Türk devletinin her aleyhine tertibin içerisinde parmak izleriyle göründüğünüz insanlarsınız, siz problemli insanlarsınız. Devlete katil derken gösterdiğiniz cüretkarlığı, bir kere PKK'ya katil derken gösteremediniz" diye konuşmuştu.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde