Güzey oyuncu Birce Akalay ile Sadettin Saran aşk mı yaşıyor?

Güzey oyuncu Birce Akalay ile Sadettin Saran aşk mı yaşıyor?

Birce Akalay bir süre önce Sadettin Saran ile görüntülenince adı aşk iddialarına karışmıştı.

Güzey oyuncu Birce Akalay ile Sadettin Saran aşk mı yaşıyor?
16px
24px
07.03.2022 07:07
ABONE OLgoogle

Birce Akalay geçtiğimiz günlerde bu konu üzerine gelen sorulara "Bu masa başında kötü niyetli arkadaşlarınızın yaptığı bir şey, çok üzücü" yanıtını verdi.

'Dalgakıran' adlı oyunun prömiyeri geçtiğimiz günlerde ünlülerin katılımıyla gerçekleşti. Prömiyere Birce Akalay, İpek Bilgin, Tuğrul Tülek, Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Şebnem Bozoklu, Melisa Doğu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay gibi isimler katıldı.

'GECELERİ GÖRMÜYORUM'

Birce Akalay, "Sizde bir değişiklik var gibi görünüyor" yorumunda bulunan gazetecilere "Gözümde gözlük var, ondan olmasın. Ben geceleri görmüyorum, astigmatım var, gece ışıklar birbirine karışıyor, yaşlanıyoruz artık" diye karşılık verdi. 

Akalay, geçtiğimiz günlerde Sadettin Saran'la buluşması ve aşk iddiaları hakkında da şunları söyledi:

"Arkadaşlar yapmayın lütfen, siz doğrusunun ne olduğunu biliyorsunuz. Bu masa başında kötü niyetli arkadaşlarınızın yaptığı bir şey, çok üzücü. İnsanın siniri bozuluyor tabii. Küçük hesaplar peşinde koşuyor bu insanlar. Şu an hayatımda kimse yok."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde