Günün bombası: Herkes bizden korkuyor

Günün bombası: Herkes bizden korkuyor

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısında Cem Boyner'den Mustafa Koç'a kahkaha attıran açıklama...

Günün bombası: Herkes bizden korkuyor
16px
24px
17.09.2015 11:27
ABONE OLgoogle
Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısı, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Toplantının en ön tarafında Rahmi Koç, Mustafa Koç ve  Cem Boyner oturdu.

Daha önceki toplantılarda en önler hiç boş kalmazdı. Ancak YİK toplantısında Rahmi Koç, Mustafa Koç, Cem Boyner'in yanındaki koltuklar boş kaldı. Hiç kimseye yanlarına gelip oturmadı.

Bu durum üzerine Cem Boyner, ilginç bir espri yaptı. Boyner, "Herkes bizden korkuyor. Baksanıza hiçkimse yanımıza gelip oturmuyor" dedi. Bunun üzerine Mustafa Koç kahkaha attı. Rahmi Koç da gülerek destek verdi.


Ancak ilginçtir ki toplantı başlayınca da kimse en önlere oturmadı. 

Fuat Avni geçtiğimiz günlerde medya Operasyonunun iş çevresini kapsayacak şekilde revize edildiğini iddia ederek, Boyner ve Koç'un da listede olduğunu yazmıştı. Herhalde Cem Boyner o yazıyı kast etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde