Gülsüm Azeri'nin Yönetim Kurulu Üyesi olduğu iki şirket daha çıktı

Gülsüm Azeri'nin Yönetim Kurulu Üyesi olduğu iki şirket daha çıktı

Altı şirketten maaş alan Cumhurbaşkanlığı Ekonomik Politikalar Kurulu üyesi Gülsüm Azeri'nin bu göreve geldikten sonra Akın Tekstil ve Mondi Tire Kutsan Aş şirketlerinin de yönetiminde belli bir süre kaldığı ortaya çıktı.

Gülsüm Azeri'nin Yönetim Kurulu Üyesi olduğu iki şirket daha çıktı
16px
24px
15.04.2022 16:42
ABONE OLgoogle

Halen VIP Turkey Holding Üst Yönetim Kurulu üyesi, Kaleseramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Tekfen Holding A.Ş.’de yönetim kurulu üyeliği ve Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği yapan Gülsüm Azeri’nin maaş aldığı şirket sayısının 6 değil 8 olduğu öğrenildi.

OdaTV'nin haberine göre Akın Tekstil ve Mondi Tire Kutsan AŞ’de de bağımsız yönetim kurulu üyeliğine Cumhurbaşkanlığı Politikalar Kurulu üyesi olduktan sonra da devam eden Gülsüm Azeri kurul üyeliğinden belli bir süre sonra bu şirketlerin yönetim kurulundan ayrıldı.

Akın Tekstil Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliği için gerekli olan noter belgesi.

Mondi Şirketi'nin 2018 yılına ait KAP'taki yönetim kurulu listesi.

Gülsüm Azeri, ikamet ettiği sitenin yönetimine araç giriş çıkışına ilişkin bir talep dilekçesi yazmasıyla gündem olmuştu. Azeri’nin dilekçede Cumhurbaşkanlığı forsunu kullanması tepki çekmişti.

Azeri dilekçede, Mashattan Site Yönetimi’nden, iki ayrı blokta sahip olduğu iki daireye ait otoparka, aracı ile sorunsuz şekilde giriş çıkış yapabilmeyi talep etti. Azeri’nin, kişisel talepleri için Cumhurbaşkanlığı forsunu kullanması dikkat çekmişti.

OdaTV

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde