Gülle: Osmanbey'de 2 bin 450 firma var, 1900'ü ihracat yapıyor. Gurur verici

Gülle: Osmanbey'de 2 bin 450 firma var, 1900'ü ihracat yapıyor. Gurur verici

Osmanbey Tekstilci İş İnsanları Derneği'nin iftarı ünlü isimleri bir araya getirdi.

Gülle: Osmanbey'de 2 bin 450 firma var, 1900'ü ihracat yapıyor. Gurur verici
16px
24px
23.05.2019 18:33
ABONE OLgoogle

Osmanbey Tekstilci İş İnsanları Derneği 'nin iftarına TİM Başkanı İsmail Gülle, Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, İHKİB Başkan Yard. Özkan Karaca, İTHİB Başkan Yard. Fatih Bilici, ÇSD Başkanı Ilker Öztaş, LASİAD Başkanı Gıyasettin Eyüpkoca, MESİAD Başkanı Yusuf Gecü, BMD Başkanı Sinan Öncel, KYSD Başkanı Murat Özpehlivan, ZETSİAD Başkanı Mustafa Sartık ,ASRİAD Başkanı Adnan Danışman ,TRİSAD Başkanı Mustafa Balkuv, birçok önemli sektör temsilcileri ,tedarikçileri ve üyeler katıldı.

OTİAD Başkanı Rıdvan Kandağ konuşmasına değerli katılımcılara teşekkür ederek ve derneğin faaliyetlerini anlatarak başladı.

Kandağ, "bayrağı aldığımız gün ilk sözümüz ‘’yazdığını yap, yaptığını yaz’’ oldu. Bu prensiple yola çıkarak ISO 9001 belgesini aldık ve kurumsallık yolunda önemli bir adım attık. Üyelerimize 2. sözümüz bölge envanterini çıkarmaktı. 18 mahallede 187 sokak dolaşarak 2450 firmamızı kayıt alına aldık. Artık potansiyelimizi bilerek hareket edeceğiz. OTİAD olarak 2450 firmamızla 60.000 çalışanımızla, İstanbulumuza, ülkemize katma değer sağlamak için var gücüyle çalışmaya devam edecektir" dedi.

İftara Katılan Türkiye ihracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle de, "Osmanbey ticaretin bir kültürü. Sizlerle birlikte ihracat yapmaktan, iş yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Osmanbey moda tasarım ve kalitenin, ihracatın merkezi bu dönüşümü sizler yaptınız sizler dönüştürdünüz kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır’’ dedi 

"Gün ihracat yapma günüdür. TİM olarak firmalarımızı fuara götürmek, ticarete götürmek, onları pazarlara sokmak, onları devlet desteklerinden faydalandırmak ve bu işin sonunda sizi yeşil pasaportla ticaret diplomasisisin neferi haline getirmek bizim görevimizdir. Duydum ki OTİAD bünyesindeki 2450 firmadan 1900'ü ihracat gerçekleştiriyor, bu çok gurur verici bir olay. Sizi tebrik ederim. Ama hedef tüm üyelerin ihracat yapması olmalı" diye konuştu.

İftarda Konuşma yapan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de, Osmanbey bölgesinin önemli İş İnsanları ve Tekstilcileri ile bir araya geldik. Şu sevincimi sizlerle paylaşmak isterim ki ben ne düşünüyorsam onlarda onu düşünüyormuş, bize düşen onların yapmak istediği projelere destek olmak ‘’Şişliyi İstanbul’un incisi yapmak’’ dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde