Gülaylar, City’s Kozyatağı’nın otoparkına ne yapacak?

Gülaylar, City’s Kozyatağı’nın otoparkına ne yapacak?

Kozyatağı Correfoursa, grubun bünyesine geçen yıl katılmıştı. İsmi de City’s Kozyatağı diye değiştirilmişti.

Gülaylar, City’s Kozyatağı’nın otoparkına ne yapacak?
16px
24px
09.12.2022 12:22
ABONE OLgoogle

Gülaylar Group’un temelleri, 1926 yılında İlhan Gülay tarafından atılmış. 

Gülaylar, ikinci kuşak Mehmet Gülay’ın 1951 yılında işleri devralmasıyla birlikte bölgesel bir şirket olmaktan çıkmış, hem Türkiye genelinde hem dünya çapında yapılanmaya başlamış.

Bugün 100 yıla yaklaşan geçmişe sahip Gülaylar Group, ana sektörü kuyumculuk alanında; tasarımdan üretime, toptan satıştan perakende satışa, ithalattan ihracata kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor.

Altın dışında turizm, gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektörlerinde de iddialı.

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 108’inci sırada yer alan Gülaylar Group bünyesinde 36 şirket bulunuyor. Son yıllarda gayrimenkul ve AVM sektöründe önemli yatırımlar yaptı.

Bünyesinde City’s Nişantaşı, Leydan İstanbul AVM, Kozyatağı Carrefour AVM (City’s Kozyatağı), New York IGÜ Shopping Mall, Gebze DHL Uluslararası lojistik Merkezi, Elegance Hotels Internotianal-Marmaris bulunuyor.

Kozyatağı Correfoursa, grubun bünyesine geçen yıl katılmıştı. İsmi de City’s Kozyatağı diye değiştirildi. AVM’nin çok geniş bir otopark alanı mevcut.

Para dergisinin haberine göre Gülaylar, bu alana rezidans projesi yapıyormuş. Projeler hazırlanmış sadece yanından geçen metro inşaatının tamamlanması bekleniyormuş. 2023 yılında projeye start vereceklermiş… 

Kaynak: Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde