Göztepe Spor'da deprem gibi karar!

Göztepe Spor'da deprem gibi karar!

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, görevinden ayrılacağını duyurdu...

Göztepe Spor'da deprem gibi karar!
16px
24px
20.05.2021 12:58
ABONE OLgoogle

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, haziran ayı içinde yapılacak genel kurulla görevinden ayrılacağını açıkladı.

Sepil yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Göztepeliler;

Haziran ayı içerisinde yapılacak Göztepe Sportif Yatırımlar A.Ş. Genel Kurulu ile 7 yıldır gururla üstlendiğim Göztepe Spor Kulübü Başkanlığı görevinden ayrılma kararı almış bulunuyorum.

Kulübümüzü çok daha iyi noktalara getireceğine inandığım bu adımla yönetimde üstlenmiş olduğum tüm görevler bir İcra Kurulu tarafından yürütülecek olup, yeni bir yapı bayrağı devralana kadar yönetim sistemimiz bu şekilde devam edecektir. 

Göztepe’miz Türk futbolunun hepimizce malum olan çarpık yapısı içinde parlayan bir yıldız olarak kalmaya devam edecektir.

Saygılarımla"

MEHMET SEPİL KİMDİR

Mehmet Sepil, Göztepe Spor Kulübü'nün 46. başkanıdır. Aynı zamanda Kulüpler Birliği'nde 2019-2021 yılları arasında başkanlık yapmıştır.

2014 yılında Göztepe'yi 7,5 milyon dolar karşılığında satın almış ve kulübün bütün borçlarını üstlenmiştir. Sepil, kulübü 3 yıl içerisinde 2. Lig'den, Süper Lig'e çıkarmış ve kulübün 14 yıllık Süper Lig hasretine son vermiştir. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde