Global kripto borsalarında Bitci rüzgarı

Global kripto borsalarında Bitci rüzgarı

Global kripto para piyasalarında eski parlak günlerin daha sık anıldığı bugünlerde bir Türk coini olan Bitcicoin rüzgarı esiyor.

Global kripto borsalarında Bitci rüzgarı
16px
24px
01.10.2022 09:48
ABONE OLgoogle

Bitci Holding çatısı altında blockchain teknolojileri araştırma - geliştirme amacıyla faaliyet gösteren dünyanın lider fan token platformlarından Bitci Teknoloji tarafından geliştirilen bir kripto para olan Bitcicoin, küresel piyasalarda yakaladığı ivme ile kayda değer bir başarı sergiliyor. 

İki ayda %230 yükseliş

Bitcicoin, son iki ay içinde 4 global borsada (Bitmart, Bitget,Gate.io, Huobi) listelenerek işlem gördüğü global borsa sayısını 13’e çıkardı. Bu başarılı performans, getiride de kendisini hissettirerek, son dört büyük listeleme ile birlikte Bitcicoin’in 2 ayda %230 gibi büyük bir yükseliş performansı göstermesine neden oldu. 

Dolaşımdan yakımlar devam ediyor  

Global piyasalardaki bu başarının yanı sıra Bitci, kendi borsasında bulunan BITCI markette oluşan Bitcicoin komisyon gelirlerini de her ay hedefli bir planla yakarak, dolaşımdaki Bitcicoin miktarını düzenli olarak azaltıyor. Fiyatı 0.20 kuruş iken dolaşımdan yakılan 20 milyon adet Bitcicoin’e ek olarak fiyat 0.30 kuruşa ulaştığında 30 milyon Bitcicoin daha dolaşımdan yakılacak. 

Dünya Kupası yaklaşırken fan tokenlara ilgi artıyor  

Bitci, dünyanın önde gelen fan token geliştiricilerinden biri olarak, bu alanda da önemli başarıya imza atmış durumda. Dünya Kupasına adım adım yaklaşırken, mainnet coini Bitcicoin olan Bitcichain’de yer alan SNFT ve BFT de global borsalarda peş peşe listelenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde MEXC Global’de listelenen BFT ve SNFT  %250’nin üzerinde yükseliş sağladı. Yine geçen hafta Bitcichain’de yer alan BFT, SNFT, FPFT (Peru) MCL (McLaren) Coingecko’da en çok kazananlar listesine girmeyi başardı. 

Tüm bu gelişmeler, uluslararası yatırımcıların hem Bitcicoin’e hem de Bitcichain’deki fan token’lara yoğun ilgisini teyit eder nitelikte. Dünya Kupası sürecinde diğer global borsaların da fan tokenları listelemesi bekleniyor. 

Bitcicoin, bu başarı çıtasını önümüzdeki süreçte daha da yukarılara taşımaya kararlı görünüyor. Sosyal mecralardaki daha önceki mesajlarında yer verdiği rotayı bire bir izleyen Bitci’nin önümüzdeki süreçte başka yeni proje ve iş birliklerini duyurması bekleniyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde