Genç patronlar panikte! Kovid'li kovboylar....

Genç patronlar panikte! Kovid'li kovboylar....

'Vahşi Batı' konseptli partiye katılan genç patronlar panikte!

Genç patronlar panikte! Kovid'li kovboylar....
16px
24px
15.12.2021 04:55
ABONE OLgoogle

142 ülkede 30 bin mensubu olan Young President’s Organization’ın (YPO) Türk üyeleri, bu yılki yılbaşı partisini cumartesi günü yaptı. Konsepti 'Vahşi Batı' olan geceye kovboy kıyafetlerini giyen 400 genç patron katıldı. Ancak parti sonrası 8 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkınca ortalık karıştı. Partiye iş dünyasından Mustafa Özilhan, Hakan-Aylin Saruhan, Zafer- Esra Civelek ve Damla Şener gibi isimlerin katıldığı öğrenildi.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre 2005 yılında Pera Palace'ta yaptıkları 'Moulin Rouge' konseptli parti ile varlığını öğrendiğimiz Young President's Organization'ın (YPO) Türk üyeleri, her yıl geleneksel yılbaşı partisi düzenliyor.

Partiye eşi Mehmet Ali Karamehmet ile katılan Sedef Hanım'ın Kovid-19 testinin pozitif çıkması, partidekiler kadar yakın çevresini de telaşa sokmuş.

Eğitim amaçlı bir dernek olmasına rağmen gizliliğin şart olduğu ve sırlarını sızdıranların dernekten atıldığı YPO'nun bu yılki partisine koronavirüs damgasını vurdu.

Dünyanın 142 ülkesinden 30 bin üyesi olan derneğin Türkiye ayağını oluşturan genç patronlar, bu yılki yılbaşı partisini cumartesi günü yaptı. Bu kez partinin konsepti Vahşi Batı'ydı! Kovboy kıyafetlerini giyen Türk iş dünyasından 400 genç patron, partide country müzikleriyle yeni yılın gelişini kutladı.

Partinin sorumlusu olan derneğin başkanı Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Niv Garih, vaka sayısının artmaması için dua ediyormuş.

Ancak öğrendim ki, sonradan parti bir skandala dönüşmüş! Çünkü parti sonrası, 8 kişide Kovid-19 çıkmış. Telaşa kapılan dernek başkanı Niv Garih, hemen partiye katılan herkese durumu bildirmiş.

Çok eğlenceli geçen partiye katılan genç patronları şimdi bir telaş sarmış. Çünkü işin sonunda yılbaşını, karantinada geçirmek de var!

Derneğin en önemli ilkesi 'gizlilik' olmasına rağmen, Mustafa Özilhan, Hakan-Aylin Saruhan, Zafer-Esra Civelek ve Damla Şener'in partiye katıldığını ve hatta koronavirüse yakalanan 8 kişiden birinin Sedef Karamehmet olduğunu öğrendim. Umarım o 8 kişi, çok hızlı yayılan Omikron varyantına yakalanmamıştır!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde