Gaziantep, Beşiktaş'ı 3 golle devirdi!

Gaziantep, Beşiktaş'ı 3 golle devirdi!

Beşiktaş, Gaziantep FK'ya deplasmanda 3-1 kaybetti. Siyah-beyazlı ekipte kaleci Ersin Destanoğlu 55. dakikada kırmızı kart gördü.

Gaziantep, Beşiktaş'ı 3 golle devirdi!
16px
24px
06.11.2020 22:51
ABONE OLgoogle

Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Gaziantep FK, Beşiktaş'ı konuk etti. Ev sahibi ekip müsabakadan Kevin Mirallas, Muhammet Demir ve Kenan Özer'in golleriyle 3-1 galip ayrıldı.

Kalecisi Ersin Destanoğlu'nun kırmızı kart görmesiyle ikinci yarının büyük bölümünü 10 kişi oynayan siyah-beyazlı takımın tek sayısını Cyle Larin kaydetti.

Beşiktaş'ın ilk 11'i Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Dorukhan, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar oldu. Cezasında indirime gidildiği için bu maçta kadroya alınan Josef de Souza ise ikinci yarı başlarken oyuna dahil oldu. Welinton 17. dakikada sakatlanarak yerini Montero'ya bıraktı.

Gaziantep FK ise sahaya Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana-Biyik, Toşca, Olkowski, Maxim, Vetrih, Mirallas, Dicko ve Muhammet ile çıktı.

Bu sezon 3. yenilgisini alan Beşiktaş, 10 puanda kaldı. Gaziantep FK'nın puanı ise 11 oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde