Gazeteci-yazar Fikri Akyüz medyayı bırakıyor

Gazeteci-yazar Fikri Akyüz medyayı bırakıyor

AK Parti'den milletvekili aday aday olmasına rağmen listelerine giremeyen gazeteci-yazar Fikri Akyüz medyayı bırakacağını açıkladı.

Gazeteci-yazar Fikri Akyüz medyayı bırakıyor
16px
24px
13.04.2011 11:51
ABONE OLgoogle

AK Parti'den milletvekili aday aday olmasına rağmen listelerine giremeyen gazeteci-yazar Fikri Akyüz medyayı bırakacağını açıkladı. Medyaloji.net'e göre, Twitterde görüşlerini paylaşan Akyüz, Beyaz TV hariç muhafazakar ve liberal medyada profesyonl manada iş bulamadığını, Mehmet Faraç yüzünden Beyaz TV'deki programını bırakacağını belirtti.

İşte Fikri Akyüz'ün Twitter'daki o sözleri...

Kırgın, kızgın, küskün değilim. Fikirlerimle örtüşen AK Parti'yi desteklemekle birlikte artık medyaya da nokta koyuyorum. Medyayı denedim, gazeteler ve tv'lerde (Beyaz TV hariç) iş verilmedi. Siyaset denedim, kısmet olmadı. Haliyle ben de hayatımı idame ettirmek için iki üç şirketin hukuk danışmanlığını (avukatlık değil) yapacağım çocuklarımın geleceği için.

Bugün itibariyle Beyaz TV dışında başka gelirim yok ki, Mehmet Faraç yüzünden onu da bırakıyorum ihale peşinde koşmayacağıma göre ben siyaseti para için düşünmedim ki.ama gelinen nokta şu: Medya kapalı, siyaset kapalı. E, ben geçimimi nasıl sağlayacağım?

TV'ye konuk olmak gelir getirmiyor ki. Hiç bir gazeteci tv konukluğundan para almaz. Bu da normaldir.
Ağlamıyorum, sizlamıyorum. Canım sağ diye şükrediyorum. Partime küsmüyorum. Yine oy vereceğim. Daha ne diyeyim ki.

Dün akşam burada yaptığım bir yorumu speküle edip yorum yazanlara bir çift lafım olacak. Akşam demiştim ki, partime küskün değilim. Ama mademki Beyaz TV hariç muhafazakar ve liberal medyada profesyonel manada iş bulamadım. O halde milletvekili adayı da olamadığıma göre hayatımı idame ettirmek için hukuk müşavirliği yapacağım dedim.

Bu cümleme takla attırıp milletvekilliğini ekmek kapısı olarak görüyor" diyenlere sadece yazıklar olsun diyorum. Milletvekilli olsaydım tabii ki ikinci bir yapmayacaktım. Beyaz TV'deki programı bıraktım. Faraç'ın sürekli hakaretine karşı ya hakaretle cevap verecektim ya bırakacaktım, 2.sini tercih ettim. Keskin kararım şu: medyayı tamamen bırakıyorum. Hiç bir tv'ye yorumcu olarak dahi çıkmayacağım. Gazetelerden teklif gelse dahi yazmayacağım

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde