Gazeteci Şenay Büyükköşdere'den girişimcilere 'Cüret Et' çağrısı

Gazeteci Şenay Büyükköşdere'den girişimcilere 'Cüret Et' çağrısı

Gazeteci Şenay Büyükköşdere'nin 'Cüret Et - Sıfırdan Zirveye Bir Şirket Yaratmak kitabı raflarda yerini aldı 

Gazeteci Şenay Büyükköşdere'den girişimcilere 'Cüret Et' çağrısı
16px
24px
26.05.2021 10:06
ABONE OLgoogle

Girişimcilikte başarısızlığın pek çok sebebi olabilir, ama başarının olmazsa olmaz koşulu ‘cüret etmek’, yani yürekli davranıp harekete geçmek. 

Gazeteci Şenay Büyükköşdere’nin Sosyal Yayınları’ndan çıkan “Cüret Et - Sıfırdan Zirveye Bir Şirket Yartmak” kitabı, girişimci adaylarına bu anlamda örneklerle bir yol haritası sunuyor.

Sıfır noktasından başlayıp zirveye ulaşmış 6 farklı girişimcinin çocuklukta günümüze hayat hikayelerinin yer aldığı kitapta, ‘girişimcilik doğuştan gelen bir yetenek midir’, ‘iş kurarken sermaye olmazsa olmaz mı’, ‘rol modelleri ne kadar önemli’ gibi sorulara da yanıtlar aranıyor.

Vestel’in sahibi Ahmet Nazif Zorlu, sportmen iş adamı Sadettin Saran, Koton markasının yaratıcısı Gülden Yılmaz, Akfen’in sahibi Hamdi Akın, Nef markasının kurucusu Erden Timur ile Opet’in kurucuları Nurten ve Fikret Öztürk’ün yer aldığı ‘Cüret Et - Sıfırdan Zirveye Bir Şirket yaratmak’, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylaranın yoluna ışık tutabilecek bir rehber niteliğinde.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde