Galatasaray fırtınası devam ediyor...

Galatasaray fırtınası devam ediyor...

Medipol Başakşehir Galatasaray maçı ile şampiyonluk hedefindeki iki takım henüz 2. haftada kozlarını paylaştı. Galatasaray sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı ve ikide iki yaparak Fenerbahçe derbisi öncesi moral depoladı

Galatasaray fırtınası devam ediyor...
16px
24px
20.09.2020 18:07
ABONE OLgoogle

Süper Lig’in ikinci haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Son şampiyon Medipol Başakşehir, Galatasaray’ı konuk ederken sahadan galibiyetle ayrılan taraf 2-0’lık skorla konuk ekip Galatasaray oldu. Terim’in öğrencileri Fenerbahçe derbisi öncesi moral depoladı.

İlk hafta da aynı skorla deplasmanda Hatayspor’a mağlup olan Başakşehir, sezona kabus gibi bir giriş yaparken, şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Galatasaray ise ikide iki yaptı ve sezona oldukça moralli başladı.

Galatasaray’a üç puanı getiren golleri Radamel Falcao (14’te penaltıdan) ve Younes Belhanda (76. dakika) kaydetti. Falcao, ilk iki haftada üç gole ulaştı. Takımdan ayrılacağı gündeme gelen Belhanda ise bu maçta da takımın en etkili isimleri arasındaydı.

Aslan istediğini yaptı!

Oyunda istediğini yapan ve topla daha az oynasa da tempo kontrolünü maç boyunca elinde tutan ve etkili pozisyonlara da giren Aslan, özellikle 2-0’dan sonra Diagne, Ömer, Babel ve Etebo ile etkili fırsatlar da buldu. Sarı-kırmızılıların yeni transferi Etebo, 72’de Feghouli’nin yerine oyuna dahil oldu.

Üretkenlik anlamında ilk haftada olduğu gibi çok zorlanan Başakşehir, üçüncü hafta Karagümrük’e konuk olacak. Galatasaray ise dev derbide Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Hasan Ali, İrfan Can, Mahmut, Visca, Aleksic, Berkay, Demba Ba

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

GALATASARAY: Fatih, Omar, Marcao, Luyindama, Saracchi, Taylan, Belhanda, Arda, Emre Kılınç, Feghouli, Falcao

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde