Galatasaray evinde ağır yaralı!!!

Galatasaray evinde ağır yaralı!!!

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldı ve iki maç sonra puan kaybetti.

Galatasaray evinde ağır yaralı!!!
16px
24px
02.01.2021 18:14
ABONE OLgoogle

Sarı-kırmızılılarda Emre Kılınç kırmızı kart görürken Marcao ve Arda Turan da gördükleri kartlarla cezalı duruma düştü. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Falcao da sakatlandı ve maçı tamamlayamadı. Evinde bu sezon 4. kez puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılılar sakatlık ve cezalılarla da ağır bir yara aldı

Son 9 resmi maçında 7 galibiyet alan Galatasaray, 16. hafta mücadelesinde Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılarda Emre Kılınç 51. dakikada doğrudan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Galatasaray'da Marcao ve Arda Turan da gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. Öte yandan sarı-kırmızılılarda oyuna ikinci yarının başında dahil olan Radamel Falcao da sakatlandı ve 77. dakikada yerini Sekidika'ya bıraktı.

Bu sezon evinde dördüncü kez puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılılar hem zirve yarışında 2 puanı bıraktı hem de üç oyuncusunu kaybetti. Bu sonucun ardından Galatasaray 15. maçı sonunda 30 puana yükselirken Antalyaspor haftayı 18 puanla tamamladı.

5. dakikada Belhanda'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan Saracchi ceza alanına girer girmez vurdu, top kalecide kaldı. Ancak pozisyonda yardımcı hakemin bayrağı havaya kalktı.

10. dakikada paslaşarak kullanılan korner sonrası ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Belhanda doğrudan kaleyi düşündü ancak Boffin uzanarak golü önledi.

23. dakikada Donk, sağdan hareketlenen Linnes'i ceza alanında topla buluşturdu. Onun içeriye çevirdiği topu savunma kornere attı.

32. dakikada Ömer'in ceza alanına gönderdiği topu savunmasına yardıma gelen Orgill uzaklaştırdı. Sonrasında Saracchi'nin uzaktan vuruşu autla sonuçlandı.

39. dakikada Galatasaray yine sol kanattan geldi, Saracchi'nin çevirdiği topa Belhanda kafayı vurdu ancak etkisiz, top Boffin'de kaldı.

İlk yarı golsüz sona erdi.

Galatasaray'da ikinci yarıda Ömer Bayram kenara gelirken Falcao yerine dahil oldu.

45. dakikada Galatasaray'ın ikinci yarıdaki ilk tehlikeli atağı Oğulcan'dan geldi. Ceza alanı sağ çaprazından vurdu, top az farkla auta gitti.

46. dakikada Galatasaray yine sağ kanattan geldi. Falcao'nun indirdiği topla buluşan Oğulcan vurdu ancak savunmaya çarpan top Boffin'de kaldı.

51. dakikada Galatasaray'da Emre Kılınç, Amilton'a arkadan yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Abdulkadir Bitigen pozisyonu tekrar izledi ve kararını değiştirmedi.

56. dakikada Luyindama'nın uzun pasını sol kanatta Saracchi, Arda'ya indirdi, onun ortasında top doğrudan dışarı gitti.

61. dakikada hızlı gelişen Antalyaspor atağında Gökdeniz defansın arkasına atılan topa hareketlendi ancak Marcao son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

Oyuna ikinci yarının başında dahil olan Falcao 73. dakikada kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi. Jesse Sekidika, Falcao yerine oyuna dahil oldu.

76. dakikada sol kanattan Arda'nın içeriye çevirdiği topa Oğulcan yakın mesafeden ayak koydu, Boffin son anda topu çıkarmayı başardı.

78. dakikada Antalyaspor sol kanattan Amilton'la hızlı geldi, ceza sahasına girer girmez Marcao kritik bir müdahaleyle topu kornere gönderdi. Konuk ekipte Hakan Özmert ağır hareket ettiği gerekçesiyle sarı kart gördü.

80. dakikada itirazları nedeniyle sarı kart gören Arda Turan, Marcao'nun ardından cezalı duruma düşen ikinci futbolcu oldu.

89. dakikada Belhanda sol kanattan kaçan Saracchi'yi gördü, onun ceza alanına yaptığı ortaya Kerem kafayı vurdu ancak top Boffin'de kaldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde