Galatasaray’da sular durulmuyor! Başkan Cengiz’e istifa çağrısı

Galatasaray’da sular durulmuyor! Başkan Cengiz’e istifa çağrısı

Başkan Mustafa Cengiz’in futbolcular ve teknik direktör Fatih Terim’i hedef alan açıklamalarının ardından Galatasaray’da sular durulmuyor. Yaşananlardan çok rahatsız olan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay’ın girişimleriyle yönetim dün olağanüstü toplandı.

Galatasaray’da sular durulmuyor! Başkan Cengiz’e istifa çağrısı
16px
24px
17.04.2021 13:07
ABONE OLgoogle

Sarı kırmızılı kulüpte dün öğlen saatlerinde olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleşen zirvede 2. başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcıları Kaan Kançal ile Yusuf Günay’ın başta olmak üzere 7 yönetici, başkan Mustafa Cengiz ile bir araya geldi.

Tarihi açıkladık, sadece 1.5 ay kaldı

Spor Arena'dan Ali Naci Küçük'ün haberine göre, idareciler, başkan Mustafa Cengiz’den istifa ederek görevi bırakmasını istedi. 7 yönetici bu toplantıda “Son bir haftada yaşananlar hem sizin sağlığınıza, hem de Galatasaray’a zarar veriyor başkanım! İstifa edin ve görevi bırakalım” çağrısında bulundu. Ancak Cengiz, gelen istifa önerisine “Ben Galatasaray için sonuna kadar savaşacağım. Seçim kararını açıkladık ve sadece 1.5 ay kaldı. Genel kurulun bize verdiği görev süresi var. Benim görevi bırakmaya ya da geri çekilmeye niyetim yok” yanıtı verdi.

4 isim başkanlığa aday oldu

Sarı kırmızılılarda pandemi koşulları izin verirse mayıs sonu gerçekleşecek seçim için Burak elmas, Metin Öztürk ve Tuncer Hunca’nın ardından Divan Kurulu eski başkanı eşref Hamamcıoğlu da başkan adaylığını resmen açıkladı. Şimdi tüm gözler mevcut başkanda. Yoğun tedaviye karşın kulübe ayırdığı mesaiyi aksatmayan Cengiz’in de yeniden aday olması bekleniyor. Çekilirse mevcut yönetimden başka biri göreve talip olacak. 3 dönem milletvekili seçilen, Devlet ve Ulaştırma Bakanlığı yapan İbrahim Özdemir de adaylık için çalışma yürütüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde