Galatasaray 7 maç sonra 3 puanla tanıştı!

Galatasaray 7 maç sonra 3 puanla tanıştı!

Galatasaray galibiyet hasretini dindirdi! Antalyaspor'u Feghouli ve Kerem'in golleriyle 2-0 yenen sarı-kırmızılı takım, ligde 7 maçlık aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Galatasaray 7 maç sonra 3 puanla tanıştı!
16px
24px
25.12.2021 15:06
ABONE OLgoogle

Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor, NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılı takımda 2-0 kazanarak 7 maçlık aranın ardından galibiyetle tanıştı. Galatasaray ligdeki son galibiyetini 55 gün önce 31 Ekim’de Gaziantep FK’ya karşı almıştı.

Maça etkili başlayan Galatasaray, hücum ayaklarıyla pozisyonlar buldu ancak skoru değiştiremedi. 45+1’de hızlı hücuma çıkan sarı-kırmızılılar Kerem’in pasında ceza sahasına giren Feghouli ile 1-0 öne geçti.

Dakikalar 52’yi gösterdiğinde ise Kerem Aktürkoğlu sezonun en güzel gollerinden birine imza attı. Uzak mesafeden kaleyi karşısına alan Kerem sert ve plase vuruşla uzak köşeye gönderdiği topta skoru 2-0’a getirdi.

Geride kalan dakikalarda Antalyaspor pozisyonlara girdi ancak direk ve İsmail’i geçemedi.

MARCAO VE KEREM CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray’da Marcao ve Kerem Aktürkoğlu gördükleri sarı kartlarla ligin ikinci yarısındaki Giresunspor maçında cezalı duruma düştü.

Galatasaray bu sonucun ardından 27 puan ve maç fazlasıyla 8. sıraya yükseldi. Antalyaspor ise 22 puanda kaldı ve maç fazlasıyla 14. sırada yer aldı.

Galatasaray ligin 20. haftasında 8 Ocak Cumartesi günü sahasında Giresunspor’u konuk edecek. Antalyaspor ise 9 Ocak Pazar günü Göztepe deplasmanına çıkacak.

PERDEYİ FEGHOULİ AÇTI

Birçok pozisyona giren Galatasaray skoru duraklama dakikalarında değiştirdi. Yarı sahasında topu kazanan ev sahibi takım Kerem ile kontratağa çıktı. Topu süren genç futbolcu sağ kanattan koşan Feghouli’yi gördü. Cezayirli futbolcu ceza sahasına girip şutunu çekerek skoru 1-0 yaptı. Feghouli bu sezonki 2. golünü attı.

DOĞUKAN DİREKTEN DÖNDÜ

50’de duran toptu kullanan Güray Vural’ın ortasında Doğukan Sinik’in kafa vuruşu direkten oyun alanına geri döndü.

KEREM’DEN ENFES GOL

Dakikalar 52’yi gösterdiğinde Galatasaray, 2-0’ı buldu. Antalyaspor savunmasında Veysel Sarı’nın hatasında topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, hafif sol çaprazdan sağ ayağının içiyle harika bir şut çıkardı ve topu kaleci Ruud Boffin’in uzanamayacağı köşeden ağlarla buluşturdu.

İSMAİL’DEN KRİTİK KURTARIŞ

60. dakikada Paul Mukairu, ceza sahası içinde müsait pozisyonda sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı ancak kaleci İsmail Çipe soluna giden topa uzanarak çelmeyi başardı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde