GAİN Genel Müdürü Cem Aydın neden görevden alındı?

GAİN Genel Müdürü Cem Aydın neden görevden alındı?

Cem Aydın, eski eşi Derin Mermerci gibi zengin bir varis olan Gözde Akpınar ile aşk yaşamaya başladı.

GAİN Genel Müdürü Cem Aydın neden görevden alındı?
16px
24px
18.05.2021 07:58
ABONE OLgoogle

 Akpınar’ın dijital platformunda genel müdür olan Aydın, yanlış kararlarıyla projeyi neredeyse batırdı. Bunun üzerine Akpınar Ailesi, başarılı iş kadınını uyardı.

Filli Boya'nın kurucusu Celal Akpınar'ın tek çocuğu olan Gözde Akpınar, son dönemde iş hayatından çok özel hayatıyla konuşulur oldu.

Babasının 2005 yılındaki vefatıyla 340 trilyonluk ciroya sahip devasa bir şirketin varisi olan Gözde Hanım, bir süre önce de Hüseyin Sezgin ile evliliğini noktaladı.

Filli Boya markasını da bünyesinde barındıran Betek Boya ve iştiraklerini, 2019 yılında Japonya merkezli Nippon Paint Holdings'e satan Gözde Akpınar, 'Gain'i isimli bir dijital platform kurdu.

Yeni sektör heyecanına 'aşk'taki heyecanı da eklenen genç iş kadını, gönlünü Gain'in genel müdürü Cem Aydın'a kaptırdı.

TÜM KANAL RAHATSIZ OLDU

Ancak Aydın, kanalda sürekli kendi arkadaşlarının projelerine yer vererek Gain'i maddi anlamda uçurumun eşiğine sürükledi.

Gözde Akpınar ise Cem Aydın'ı tüm bunlara rağmen genel müdür koltuğunda tutmakta dirense de sonunda pes etti ve sevgilisini bu pozisyondan alıp kanalın danışmanı yaptı.

Başarılı iş kadının, Gain ile aldığı kararlar ise iddiaya göre Akpınar Ailesi'nin fertlerini rahatsız etti.

Daha önce de tıpkı Gözde Akpınar gibi yüklü bir servetin varisi olan Derin Mermerci ile evlenen Cem Aydın'ın 'para peşinde' olduğunu düşünen aile fertleri, yine iddiaya göre "Para giderse sevgilin de gider" diyerek Gözde Akpınar'ı uyardı.

YENİ YENİ AKILLANDI

Gözde Akpınar, ilk aylarda sevgilisi Cem Aydın'ın aldığı kararların hepsini onayladı. Ancak TV sektörüne yabancı olan Akpınar, uyarılar sayesinde Aydın'ın yakın çevresine para kazandırmak için yanlış hamleler yaptığını anladı.

GAİN NEDİR?

Gain Medya, Türkiye’ye yeni ve farklı bir soluk getirecek dijital dizi ve film platformudur. Yerli yapımlara yer veren Gain, orijinal, kaliteli ve vizyonlu yapıtlarıyla seyircilere hizmet verecek. Televizyonda ve sinemada görmek istediğiniz gerçek ve kaliteli içeriklere, istenilen sürelerde Gain Tv aracılığıyla ulaşılabilecek. Gain Medya, izleyicilerine özgün, kaliteli, bağımsız ve eşitlikçi yapımlar sunuyor.

GÖZDE AKPINAR KİMDİR?

Gain Tv sahibi ve kurucusu Gözde Akpınar, 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Filli Boya’nın kurucusu olan Celal Akpınar’ın kızıdır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İşletme ve İktisat Bölümlerini okumuş ve mezun olmuş Gözde Akpınar, 2003 yılında Betek Boya ve Kimya Sanayi şirketinde çalışmaya başladı.

2005 yılında babası Celal Akpınar vefat ettiğinde daha 25 yaşında olan Gözde Akpınar şirketin başına geçemedi. Gözde Akpınar bir röportajında babasının “Kaç kişi çalıştırıyorsan, o kadar insan akşam çorbasını içiyorsa yüzün gülsün. Eğer o kadar insan çorba içemiyorsa sen de aç kal’ dediğini ve kendisinin de babasının sözünden gideceği ifadelerinde bulunmuştu.. Gözde Akpınar şimdilerde merakla belenen Gain TV’nin de sahibi.

Kaynak: Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde