Fuat Avni'nin suçladığı iş adamı Mahmut Arslan konuştu

Fuat Avni'nin suçladığı iş adamı Mahmut Arslan konuştu

Fuat Avni'nin Mersin'deki polis operasyonuna sponsor olmakla suçladığı iş adamı Mahmut Arslan, kendisini böyle savundu.

Fuat Avni'nin suçladığı iş adamı Mahmut Arslan konuştu
16px
24px
10.03.2015 18:25
ABONE OLgoogle

Fuat Avni'nin, Mersin polisine operasyon yapılacağını öne sürüp, 'Bu iş için çok para harcadılar' Twiti ile operasyona sponsor olmakla suçladığı iş adamı Mahmut Arslan, Fuat Avni’nin iddialarını saçma ve komuk bulduğunu açıkladı.

Fuat Avni adıyla 8 Mart'ta atılan twitlerde, 2013 yılında Mersin Limanı'nda GDO'lu (Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar) pirinç ele geçiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelinin önce meslekten ihraç edileceği, ardından polislere operasyon düzenleneceği belirtilip, tutuklanmaları için tüm hazırlığın yapıldığını yazıldı. Fat Avni ayrıca, yapılacak operasyona bir işadamının sponsor olacağını öne sürüp şu twitleri attı:

“Operasyonu heyecanla bekleyenlerden biri de çalışmalara sponsor olan Mahmut Aslan ve ekibi. Bu iş için çok para harcadılar. Mahmut Aslan denince GDO ve kaçakçılık akla gelir. Operasyonlara katılacak polislerin yeleklerinde ARBELLA (Aslan'ın firması) yazarsa şaşırmayın.”

'KOMİK VE GARİP'

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Akdeniz Hububat Bakliyat İhracatçıları Birliği ve Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı ve Arbella Makarna Yönetim Kurulu Başkanı olan Mahmut Arslan, iddiaları saçma ve komik olarak değerlendirerek, “Bir işadamın devletin yapacağı bir operasyonda sponsor olacağı kadar komik ve garip bir şey olamaz” diye konuştu. Bazı çevrelerin kendisi ve ailesiyle uğraştığını öne süren Arslan, bu çevrelerle yargı önünde hesaplaşacağını kaydetti.DHA

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde