Foy Token'i hangi gazeteciler pazarlıyor?

Foy Token'i hangi gazeteciler pazarlıyor?

Türk sermayeli olduğu belirtilen Foy Token ile ilgili sosyal medyada paylaşılan mesajlar tartışma konusu oldu.

Foy Token'i hangi gazeteciler pazarlıyor?
16px
24px
26.07.2021 09:58
ABONE OLgoogle

Foy Dijital Yazılım Hizmetleri AŞ. kuruluşu olan Fund Of Yours (FOY), açıklamasına göre; sosyal medya kullanıcıları takip ettikleri gazetecilere, Youtuber'lara, dijital içerik üreticilerine destek amacıyle Foy Token gönderebilecek.

Bu tokenler istenildiği zaman FOY sistemi üzerinden paraya dönüştürülebilecek.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME GELDİ

Foy Token, Twitter’da Çağlar Cilara, Gökhan Özbek, Kemal Özkiraz ve Levent Özeren’in paylaşımları sonrası gündeme geldi.

Çağlar Cilara, Gökhan Özbek, Kemal Özkiraz ve Levent Özeren Twitter mesajlarında Foy Token’in kripto paradaki düşüşe rağmen “telafi coin” vereceğini iddia etti.

ADLİ BİLİŞİM UZMANI TUNCAY BEŞİKÇİ: SİZ REKLAMINI NE KARŞILIĞINDA YAPIYORSUNUZ?

Adli bilişim uzmanı Tuncay Beşikçi, Foy Token ile ilgili dikkat çeken mesajlar yayımladı.

Tuncay Beşikçi, şirketi incelediğini belirtip “Bu token'ın arkasındaki şirket 3 aylık, projesi belli değil, sitesi yok, white paper yok, işlem hacmi 1 0bin TL değeri ise 1 kuruş bile değil.. ve siz reklamını yapıyorsunuz? Ne karşılığında? @caglarcilara @gokhanozbek @avrasyaanket @lvntozrn @aykiricomtr” ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:

Bir başka Twitter hesabı ise Foy Token’i öneren sosyal medya kullanıcılarını, “Uzmanlığı finansal piyasalar olmayan çok takipçili 4 ayrı kişinin, bir kripto para için attığı 4 ayrı tweet Aşağıyı işaret etmek İsteyen istediği gibi yorumlasın” mesajıyla eleştirdi.

İşte o mesaj:

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde