Fox TV'de isyan: Endemol Shine ücretleri ödemedi, çalışanlar eylem yaptı

Fox TV'de isyan: Endemol Shine ücretleri ödemedi, çalışanlar eylem yaptı

Fox TV dizilerinde isyan! Yayından kaldırılan Dayan Yüreğim dizisinin oyuncuları ve set çalışanları, paralarını alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı

Fox TV'de isyan: Endemol Shine ücretleri ödemedi, çalışanlar eylem yaptı
16px
24px
09.06.2017 05:04
ABONE OLgoogle

ECE USLU DA DESTEK VERDİ

FOX TV'de yayından kaldırılan Dayan Yüreğim dizisinin oyuncuları ve set çalışanları kazan kaldırdı. Oyuncular ve ekip, hak ettikleri parayı alamadıklarını söyleyerek yapımcı şirket Endemol Shine'ın binasının önünde eylem yaptı. Eyleme, tüm parasını almasına rağmen başrol oyuncusu Ece Uslu da destek verdi.

'HEPİMİZ RESMEN AÇIZ!'

Set arkadaşları adına konuşan ünlü oyuncu Ege Aydan, "Bıçak kemiğe dayandı" deyip ekledi: "Sabahlara kadar çalıştık ama nedensiz şekilde emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Resmen açız! Yapım şirketi, eylem yapmayalım diye bir bölümün parasını hesaplarımıza yatırdı ama geri kalan para ne olacak?"

ÇALIŞTILAR AMA PARA ALAMADILAR

13 bölümden sonra yayından kaldırılan dizinin oyuncuları ve set çalışanları yapım şirketinin önünde eylem yaptı.

BİRİNCİ VAKA

FOX TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın set çalışanlarına küfür ettiği ve bu nedenle ekibin işi bıraktığı iddia edilmişti.  Hakan Uç/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde