Fotoğraflarla Havana puroları

Fotoğraflarla Havana puroları

Küba purosu eşsiz olduğu için ünlüdür. Dünyanın başka hiçbir yerinde Küba’daki kalitede tütün üretilememesinin sebepleri kesin olarak bilinmese de, bunların esasen toprak kalitesi ve iklim şartları olduğu düşünülmektedir.

Fotoğraflarla Havana puroları
16px
24px
26.03.2023 07:49
ABONE OLgoogle

Küba’da kaliteli tütünün yetiştiği bölgelerde toprak çok incedir ve yüzde 70-75 oranında demir içerir. İşte bu eşsiz puroların fotoğrafları:

Küba Havana'daki Corona Tobacco fabrikasında bir işçi puro sarıyor.

58 yaşındaki Juan Leon, Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir çiftlikte tütün yaprakları topluyor. 

48 yaşındaki Barbaro Riol, Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir tütün çiftliğinde bir kürleme ahırına götürülmek üzere taze tütün yapraklarıyla dolu bir araba hazırlıyor.

Bir çiftçi, Küba'nın batısındaki Pinar del Rio, Küba eyaletindeki bir tütün çiftliğinde tütün yaprakları topluyor. 

Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir tütün çiftliğinde taze tütün yaprakları olan bir araba görülüyor.

Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir tütün çiftliğinde tütün yapraklarını taşımak için kullanılan bir arabanın yanında bir köpek duruyor. 

83 yaşındaki çiftçi Osvaldo Lemas, Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir çiftlikte tütün yapraklarını toplarken kameraya bakıyor.

Bir çiftçi, Küba'nın batısındaki Pinar del Rio, Küba eyaletindeki bir tütün çiftliğinde taze tütün yapraklarını örtmek için kullanılan bir ağ hazırlıyor.

74 yaşındaki Fernando Hernandez (sağda), Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir tütün çiftliğinde bir kürleme ahırına taze tütün yaprakları götürüyor. 

20 yaşındaki Alejandro Gonzalez, Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir tütün çiftliğindeki bir kürleme ahırına taze tütün yapraklarıyla dolu bir araba götürüyor.

56 yaşındaki Mayda Hernandez, Küba'nın batısındaki Pinar del Rio, Küba eyaletindeki bir kürleme ahırında tütün yapraklarını kurutmak için hazırlıyor. 

Tütün yaprakları, Küba'nın batısındaki Pinar del Rio, Küba eyaletindeki bir çiftlikte bir kürleme ahırında asılı duruyor. 

3 yaşındaki oğlunun yanında oturan 19 yaşındaki Dianni Leon, Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir çiftlikte kürleme ahırında işine ara veriyor.

Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir tütün fabrikasında bir sıcaklık ölçer görülüyor.

Bir işçi, Küba'nın batısındaki Pinar del Rio, Küba eyaletindeki bir tütün fabrikasında pencerenin yanında mola veriyor. 

51 yaşındaki Mercedes Castro, Küba, Havana'daki H. Upmann Tobacco fabrikasının kalite kontrol odasında çalışıyor, 2 Mart 2017.

Havana'daki Corona Tobacco fabrikasında bir kadın puroya bant ekliyor. 

İşçileri puro üretirken eğlendirmek için onlara kitap okumak için yerel bir terim olan "kumaş okuyucu" olarak çalışan bir kadın, Küba'nın Havana kentindeki Corona tütün fabrikasında mikrofonu kullanıyor, 2 Mart 2017. 

İşçiler, Küba'nın batı eyaleti Pinar del Rio, Küba'daki bir tütün fabrikasında tütün yaprakları hazırlıyor.

Küba'nın Havana kentindeki H. Upmann Tobacco fabrikasında işçiler görülüyor.

Küba'nın Havana kentindeki H. Upmann Tobacco fabrikasının kalite kontrol odasında kadınlar çalışıyor. 

Purolar, Küba'nın Havana kentindeki H. Upmann tütün fabrikasında görülüyor. 

Bir işçi Küba, Havana'daki H. Upmann Tobacco fabrikasındaki kalite kontrol odasında puroları kontrol ediyor, 2 Mart 2017.

Çin'den 30 yaşındaki He Qin, Çin, Havana, Küba'da bir puro kulübü için puro satın aldıktan sonra Havana'daki bir puro dükkanında arkadaşlarıyla puro içiyor.

Bir müşteri, Küba'nın Havana kentindeki bir puro dükkanında puro kutuları seçiyor.

Bir müşteri, Küba Havana'daki bir puro dükkanında puro içiyor.

50 yaşındaki Kanadalı işadamı Michael Arya, Küba'nın Havana kentinde arkadaşlarıyla Corona Tobacco fabrikasını ziyaret ederken puro içiyor.

ABD'li Jim Robinson, Küba'nın Havana kentinde kendi markasına ait bir puro tutan bir fotoğraf için poz veriyor. 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde