Finli dev, hangi Türk holdingini satın aldı?

Finli dev, hangi Türk holdingini satın aldı?

Finlandiya merkezli global ambalaj şirketi Huhtamaki, satın almak için hisse devri anlaşması imzaladı. İşlem, Rekabet Kurumu onayından sonra tamamlanacak.

Finli dev, hangi Türk holdingini satın aldı?
16px
24px
16.08.2021 09:27
ABONE OLgoogle

Finlandiya merkezli ambalaj şirketi Huhtamaki, Elif Holding A.Ş’yi (“Elif”) satın almak için hisse devri anlaşması imzaladı.

Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre Türkiye’nin en büyük esnek ambalaj üreticileri ve ihracat şirketleri arasında yer alan Elif, Türkiye ve Mısır’da son teknolojiye sahip iki üretim tesisine sahip.

50'yi aşkın ülkede ve çoğunluğu uluslararası dev şirketlerin oluşturduğu 200'den fazla üretim tesisine esnek ambalaj çözümleri sunmakta olan Elif, alanında bölge lideri konumunda bulunuyor.

36 ülkede 82 üretim merkezine sahip Huhtamaki, 18 bin 200 çalışanı ile dünyanın önde gelen sürdürülebilir ambalaj şirketlerinden. Huhtamaki’nin 2020 yılı cirosu 3,3 milyar euro olarak gerçekleşti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde