Finlandiya Başbakanı Marin bu kez de parti görüntüleriyle gündemde

Finlandiya Başbakanı Marin bu kez de parti görüntüleriyle gündemde

Dünyanın en genç liderlerinden olan Finlandiya Başbakanı Marin bir festivaldeki tarzıyla gündeme gelmesinden birkaç gün sonra şimdi de sosyal medyadaki parti görüntüleri nedeniyle eleştiriliyor.

Finlandiya Başbakanı Marin bu kez de parti görüntüleriyle gündemde
16px
24px
18.08.2022 10:35
ABONE OLgoogle

Festival ve kulüplere haddinden fazla gitmekle eleştirilen 36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, ilk olarak Instagram'da Hikayeler bölümünde paylaşıldığı anlaşılan videoda Fin rapçi Petri Nygard ve pop şarkıcısı Antti Tuisku şarkıları eşliğinde bir grup arkadaşıyla dans ederken ve şarkılara eşlik ederken görülüyor.

Iltalehti gazetesinin aktardığına göre nerede ve ne zaman çekildiği videodaki diğer isimler şarkıcı Alma, Tv sunucusu Tinni Wikström, YouTuber Ilona Ylikorpi, radyo sunucusu Karoliina Tuominen, modacı Vesa Silver ve Marin'in Sosyal Demokrat Parti'sinden vekil Ilmari Nurminen.

Marin geçen yıl da Kovid-19 temaslısı olmasına rağmen sabah 4'e kadar kulüpte eğlendiği görüntülerin basına yansıması üzerine özür dilemişti.

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">??PATRONLARDU?NYASI?? (@patronlar.dunyasi)'in paylaştığı bir gönderi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde