Final maçı cumartesi, UEFA Şampiyonlar Festivali yarın başlıyor

Final maçı cumartesi, UEFA Şampiyonlar Festivali yarın başlıyor

Inter ile Manchester City arasında 10 Haziran'da oynanacak 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak İstanbul, 8-11 Haziran tarihlerinde de UEFA Şampiyonlar Festivali heyecanına sahne olacak.

Final maçı cumartesi, UEFA Şampiyonlar Festivali yarın başlıyor
16px
24px
07.06.2023 18:40
ABONE OLgoogle

UEFA Şampiyonlar Festivali, 8-11 Haziran tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek. 10 Haziran'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Inter ile Manchester City arasında oynanacak 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde UEFA Şampiyonlar Festivali heyecanı yaşanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI SERGİLENECEK 

Yenikapı Etkinlik Alanı'ndaki festivalin açılış töreni, perşembe saat 11.00'de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile TFF Milli Takımlar Sorumlusu ve UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin elçisi Hamit Altıntop'un katılımıyla gerçekleştirilecek. Altıntop ve Büyükekşi, Şampiyonlar Ligi kupasını festivale beraber getirecek. Futbolseverler, organizasyonda sergilenecek kupayla fotoğraf çektirebilecek. Ayrıca bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamış 32 takımın kaptanlarının formaları da etkinlik alanında yer alacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ EFSANELERİ FUTBOL TURNUVASI

Festival kapsamında 9 Haziran Cuma günü dört takımın mücadele edeceği "Şampiyonlar Ligi Efsaneleri Futbol Turnuvası" düzenlenecek. Turnuvada Hamit Altıntop'un kaptanlığını yaptığı Türk futbol efsanelerinden oluşacak bir ekibin yanı sıra aralarında Luis Figo, Roberto Carlos, Cafu, Clarence Seedorf, Kaka, Patrick Vieira gibi daha birçok eski Şampiyonlar Ligi yıldızının olduğu üç takım şampiyonluk için yarışacak. UEFA, sosyal sorumluluk amacıyla da down sendromlu, engelli, Serebral Palsi hastası ve kız çocukları için maçlar organize edecek.

DEPREMZEDELERE YARDIM KONSERİ DE YAPILACAK 

Katılımcılar, festival boyunca futbol temalı yarışmalara katılabilecek ve bu etkinliklerde hünerlerini gösterebilecek. Festival alanında küçük hediyeler de olacak. Ayrıca festivalin son gününde depremzedelere yardım amacıyla konser düzenlenecek.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde