Fikret Orman yeni bir otel aldı ama virüse takıldı!

Fikret Orman yeni bir otel aldı ama virüse takıldı!

Eylül ayında görevinden istifa eden Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman, otelcilik işini çok sevmiş

Fikret Orman yeni bir otel aldı ama virüse takıldı!
16px
24px
27.04.2020 05:38
ABONE OLgoogle

Eylül ayında görevinden istifa eden Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman, otelcilik işini çok sevmiş anlaşılan! Bodrum Gündoğan'daki Cape Bodrum'un sahibi olan Orman'ın, Bodrum'daki otellerini ikilediğini öğrendim.

Orman, bir dönem çok konuşulan Yalıkavak'taki Palmalife Resort'u 10 yıllığına kiralamış. Oteli yenileyip sezona girmek isteyen Orman, hemen çalışmaları başlatmış ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymamış! Koronavirüs salgını yüzünden Orman'ın planları altüst olmuş.

İlk açıldığı günlerdeki gibi çok iddialı olması için büyük bir bütçeyle oteli yenilemeye kalkan Fikret Orman, şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyormuş. Yavaşlasa da renovasyon çalışmalarını sürdüren Orman, bir an önce hayatın normale dönmesi için dua ediyormuş. Fikret Orman'ın da teknesini çaldılar

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un iç turizmi Mayıs sonunda başlatabileceklerini açıklaması, Orman'ın yüreğine biraz su serpse de yatırdığı parayı ve hesap ettiği doluluğa ulaşamayacağını düşündüğü için pek de sevinememiş.

Umarım bir an önce bu illetten kurtuluruz ve hayat normale döner de hem Fikret Orman hem de diğer turizmciler kaygılarından kurtulur.

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde