Fibabanka da küçülmeye başladı

Fibabanka da küçülmeye başladı

Bankacılık sektöründe ilk çeyrek geride kalırken, hizmet kalitesi ile dikkatleri üzerinde toplayan Fibabanka da küçülmeye başladı. Banka Diyarbakır başta olmak üzere bazı şubelerini kapattı.

Fibabanka da küçülmeye başladı
16px
24px
20.04.2019 14:43
ABONE OLgoogle

2010 yılında “anlarız hızlı, çözeriz hızlı” sloganı ile iç piyasaya girip müşteri ayağına kadar giderek hesap açmaları ile hızlı giriş yapan banka  2018 yıl sonunda 72 şube ile hizmet vermekte idi.

2019 yılında kçülme stratejisi izleyen banka Nisan ayında Bursa- Karacabey, Ödemiş ve Diyarbakır’da olmak üzere 3 şube kapadı. Kapanan şubelerde personelden çoğunun işten çıkarıldı.

Banka son yıllarda özellikle KOBİ segmentte küçülmeye başlamış bunun sonucu da bazı şubelerini kapamış personelde de küçülmeye gitmişti.

Daha önce Banka KOBİ Direktörünün banka personeline aldıkları masraf, komisyon, ücretlere itiraz eden müşterilere neler söyleneceğine yönelik mail atması ile gündeme gelmişti.

Banka aynı zamanda kilit yönetici olarak tanımlanan üst yöneticilere yapılan yüksek miktarda ( 2017 yılında : 14,1 milyon TL, 2018 yılında 12,6 milyon TL ) maaş, ikramiye ve fayda ile eleştiri konusu olmuştu.         

Paramedya.com.tr  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde